HJEM OM OSS BLOGG BUTIKK KJØP PROGRAMMER Logg inn

Å være din egen sjef - fra drøm til virkelighet

 

SAMMENDRAG:

 • Kjenner du på et ønske om å dele den kunnskapen og ekspertisen du sitter på og kanskje hjelpe folk i samme slengen? Og enda bedre: kanskje bygge en business du kan leve av som bare er din hvor du er din egen sjef?
 • Akkurat det gjorde jeg, og for et par år tilbake så startet jeg Kommunisere bedre. I denne videoen deler jeg hvordan Kommuniser bedre gikk fra å være en tanke og en idé som jeg jobbet med fra kjøkkenbordet hjemme til å bli min fulltidsjobb og egen business.
 • Min tanke var: "Kan ikke jeg lære bort det jeg kan, den kunnskapen jeg sitter på som er utilgjengelig for andre?" Så da gjorde jeg det!
 • Det startet med en idé og en tanke om at jeg bare ville dele ekspertisen min, det har blitt jobben min i dag
 • To ting jeg fant ut av var viktig å få på plass: Hva er den ene tingen jeg skal bli kjent for? Og hvordan skal jeg velge i et hav av mange muligheter?
 • Svaret var: Hva kunne du tenke deg å snakke om over lang, lang tid?
 • Da jeg fant mine områder, løsnet det skikkelig og jeg var ordentlig i gang.
 • Jeg snakket også med følgerne mine og tok alt fra disse samtalene og tenkte: Hvordan kan jeg hjelpe dem? Hvordan kan jeg gjøre denne jobben her enklere? Hvordan kan jeg gjøre det å lage innhold enklere og få dem til å selge så de kommer enda mer ut der? Og sånn at de kan bli enda mer synlige?
 • Løsningen ble en månedlig medlemsportal, SoMe-klubben, hvor jeg lærer bort strategier for hvordan du kan være synlig og selge i sosiale medier til businesseiere.
 • Det at jeg startet medlemsportalen, bare hoppet på den og konsentrerte meg om det, det gjorde at jeg kunne si opp jobben som kommunikasjonssjef og satse alt på egen business.
 • Se videoen for å få vite alt om hvordan jeg gjorde det
 • Få freebien jeg nevner i videoen som vil hjelpe deg med å bli synlig og få medieomtale: https://www.kommuniserbedre.no/mediekurs

 

NYHETER OG TILBUD

 1. SoMe-klubben i 7 dager for KUN 10 kroner

  Alle blogglesere får en eksklusiv, prøveperiode til den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben for KUN 10 kroner. Klikk her for å få 10 kroners prøveperiode. 

 2. Gratis videokurs: Hvordan selge via sosiale medier

  Du lærer: 

  • Min hemmelighet til salg i sosiale medier
  • Tre tips til hvordan du kan tiltrekke deg din kunde ved hjelpe av sosiale medier
  • To feil de aller fleste gjør i sosiale medier som stopper dem fra å selge

  Klikk her for å ta gratiskurset! 

 

VISSTE DU?

At jeg også legger ut tips og triks om sosiale medier på Facebook og Instagram?

 

SITATER DU KAN BRUKE


Tagg meg på @kommuniserbedre om du bruker bildene

 

RELATERTE POSTER

Få flere gode tips og råd på e-post!

Meld deg på vår e-postliste for å motta e-poster fra Kommuniser bedre. Merk at du vil motta en blanding av tips, råd, tilbud og andre ting vi tror du vil ha nytte av. Og du, vi deler ikke informasjonen din videre!

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!