Hvordan selge i sosiale medier - uten tusenvis av følgere

 

I dette foredraget så lærer du hvordan du kan selge godt via sosiale medier, selv om du ikke har tusenvis av følgere. Du lærer konkrete strategier som gjør følgere til kunder.

JA, JEG VIL LÆRE Å SELGE GODT

Bli med i SoMe-klubben

SoMe-klubben er klubben for deg som eier en business online (eller som drømmer om det), og som ønsker et fellesskap med andre onlinegründere.

I SoMe-klubben får du nærmere 200 andre, rause og positive businesseiere og kolleger som vet akkurat hva det vil si å bygge en business på nett.

Du får også hver måned tilgang til nye undervisningsleksjoner som hjelper deg i ditt arbeid, inspirerende livesendinger som pusher deg videre og ferdig innhold til sosiale medier som sparer deg for MASSE tid!

Målet med klubben er å gi deg et fellesskap, inspirere og motivere og hjelpe deg med å jobbe smartere og mer strategisk slik at du får flere kunder og mer salg.

 

JA, JEG VIL PRØVE KLUBBEN FOR 10 KRONER I 7 DAGER

NETTKURS: Selg med sosiale medier på 1-2-3

Kom raskt i gang med å selge i sosiale medier med dette kurset her! Lær hva du bør gjøre for å få følgere som digger det du gjør og kjøper det du selger.

Samtidig som du bruker mindre tid og unngår å bli overveldet!

JA, JEG VIL LÆRE Å SELGE MED SOSIALE MEDIER PÅ 1-2-3

START DIN NETTBUSINESS

Da jeg begynte min nettbusiness prøvde jeg mange ulike systemer, men ingenting kunne måle seg med Kajabi. 

Gjennom Kajabi får jeg nettside, blogg, medlemsportal, onlinekurs, e-post, landingsside, opt-ins og å hente inn betaling fra kunder.

Jeg digger at jeg får alt ett sted, og at systemet er lekkert og enkelt å bruke! 

Du kan prøve Kajabi GRATIS i 28 dager og du får også 30 min hjelp/oppstartsamtale med meg.

Bare klikk på lenken under.

JA, JEG VIL KOMME I GANG MED MIN ONLINEBUSINESS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.