VIL DU BLI MER SYNLIG OG SELGE I SOSIALE MEDIER?

 I SoMe-klubben får du konkret hjelp med sosiale medier, og lærer strategiene som fanger interesse og gjør deg synlig - samtidig som du selger

JEG VIL PRØVE SOME-KLUBBEN

HØRES DETTE HER KJENT UT?

OM DETTE ER KJENT, SÅ ER SOME-KLUBBEN STEDET FOR DEG

 

Meld deg inn i medlemsportalen nå til en veldig hyggelig pris!

SoMe-klubben ble laget for businesseiere som deg

Ved å være med i SoMe-klubben sparer du tid, penger og stress. I SoMe-klubben vil du lære strategier som hjelper deg med å få:

Hva er SoMe-klubben?

SoMe-klubben er en månedlig abonnementsløsning, hvor du hver måned (den første i hver måned) får tilgang til nytt innhold.  Hver måned får du noe nytt av verdi som hjelper deg med å bli mer synlig og bygge din business i sosiale medier. Som en av medlemmene i klubben påpekte: "SoMe-klubben er som din virtuelle Pennyklubb!❤️"

HVER MÅNED FÅR DU:

Strategileksjon

Hver måned får du en ny strategileksjon som vil hjelpe deg å bygge businessen din videre med sosiale medier.

Eksempler på temaer: Slik mestrer du Facebook-annonsering, Å være den ekte deg i sosiale medier og ditt budskap i sosiale medier.

20 postetekster

Hver måned får du 20 proffe og ferdigskrevne postetekster som gir engasjement!

Postetekstene kan du bruke akkurat som du vil. Du kan skrive dem om, eller bruke dem slik de er. 

 

30 ferdige posteforslag

Om du heller vil skrive tekstene dine selv, men skulle hatt litt hjelp med å komme i gang, så får du 30 dager med forslag til hva du bør poste.

Perfekt om du har flere kanaler, og trenger inspirasjon. 

Spørretime

En gang i måneden er det spørretime hvor du kan få svar på alle spørsmål du brenner inne med. 

 

Livesending

Hver måned går jeg (Guri ) live. Da lærer enda mer om hvordan du kan bygge i sosiale medier, stille spørsmål du måtte ha, og bli kjent med andre gründere.

Arbeidsbøker og ressurser

Hver måned vil du få utfordringer, PDF-er, sjekklister, wordfiler eller excel-ark som vil hjelpe deg med å nå dine mål.

DU FÅR OGSÅ:

En egen app

Du har tilgang til alt innholdet i klubben i en egen app.

Perfekt når du er på farta og du gjerne skulle sett en video eller oppdatert deg på det siste innholdet.

Hashtag-guide

Synes du det er vanskelig å komme på gode # til Instagram? I SoMe-klubben vil du få tilgang til et #-guide som viser deg hvordan du finner de riktige # for din business.

Fellesskap med andre

Velkommen inn i et positive og lunt fellesskap med andre, aktive businesseiere. Vi er nå nærmere 200 businesseiere i klubben, og møtes daglig inne i en lukket Facebook-gruppe.

Bonuser og gaver

Det er jo ikke en klubb uten noen bonuser og gaver! Det er det lille ekstra i hverdagen. Alt fra kopper, kurs til 1-1-veiledning. 

Minikurs

Ekstrakurs som handler om din business, og som hjelper deg å bygge din nettbusiness. Du finner minikurs i alt fra å starte din medlemsportal til hvordan salget egentlig gikk (konvertering).

Gratis 1:1 rådgivning

Hver måned får 2 medlemmer en 20 minutters samtale der vi snakker om det du måtte ønske. Det tas opptak av samtalen som benyttes i markedsføring. 

Skulle du fått noe lignende det du får i SoMe-klubben ville det kostet flere tusen kroner i måneden.

Til sammenligning koster en profesjonell sosiale medier-strateg mellom 
10.000 - 20.000 kroner per måned

Hvem er SoMe-klubben for?

Klubben er for businesseiere som ønsker å bruke sosiale medier til markedsføring av businessen. Du jobber primært på nett med enten onlinekurs, medlemsportal eller 1:1-veiledning eller du bruker sosiale medier til å selge eventer, bli en ekspert (holde foredrag) eller selge produkter.  

Hva slags businesseiere er med i SoMe-klubben?

I SoMe-klubben finner du:

- Jeg har spart masse tid og ser nå flere muligheter i min business

Trude Annie sendte en rørt lydmelding da hun begynte i SoMe-klubben❤️ Bare hør her:

 

"Jeg ble med i SoMe-klubben fra start, og det er den beste investeringen jeg har gjort.
 Guri er ei dame som raust deler av sin ekspertise og erfaring.
 Jeg får postetekster, kalender, tekstforslag for hele måneden, noe som igjen har gitt meg økt engasjement i sosiale medier.
 Og det er jo nettopp DET jeg ønsker. Bli tydeligere på alt jeg vil formidle og hva jeg står for.
 Jeg har fått flere aktive følgere, og jeg har samtidig vokst både privat og som gründer. 

Dette har virkelig gjort min hverdag mye enklere og jeg føler meg ikke lenger overveldet og stresset av å skulle være synlig og tilstede i SoMe.

 Jeg har fått verdens beste verktøy i mitt verktøybelte! "

Tone
Coach

"Jeg er strikkedesigner og hadde drevet nettbutikk ett års tid da jeg meldte meg inn i SoMe-klubben. Jeg kunne ganske mye om markedsføring i sosiale medier, men det jeg manglet var motivasjon. Jeg var overveldet av sosiale medier. Jeg hadde fulgt Guri og Kommuniser bedre en stund og da hun lanserte SoMe-klubben var det midt i blinken for meg. Frustrasjonen omkring sosiale medier var stor, nå er alt snudd på hodet! De nyttige tipsene, kunnskapen og konkrete verktøyene Guri deler i medlemsportalen og Facebookgruppa er akkurat hva jeg trenger for å mestre markedsføring i sosiale medier. Jeg hadde også en 1-1 strategisamtale med Guri, som var veldig øyeåpnende for meg. Hun utfordret meg til å ta action og det gav resultater allerede i løpet av første måned. Både i form av økt aktivitet og engasjement i mine SoMe-kanaler og en stor økning i inntjening. Jeg er så utrolig glad for at SoMe-klubben finnes og at jeg er medlem!"

Helene Nilsen
Strikkedesigner

"Jeg vil anbefale SoMe-klubben til alle som synes det er vanskelig å skrive tekster i sosiale medier. Dette er ikke min sterkeste side, og derfor er jeg så takknemlig for at Guri har hjulpet meg med å forme tekster og lage landingsider som har gjort at jeg har slått alle egne rekorder og nådd mange nye kunder. Det er også fantastisk å ha et sted der man kan spørre om alt man lurer på, og samtidig bli kjent med andre gründere som også brenner for det de jobber med! "

Kristine C. Tørå
Angstpedagog

BONUS: SOM MEDLEM FÅR DU OGSÅ DET OMFATTENDE SOME-KURSET:

VERDI: 5.999,-

Kurset ligger klart til deg i SoMe-klubben i det du blir medlem, og hjelper deg raskt i gang med å bruke sosiale medier riktig slik at du får mer engasjement og mer salg - i tillegg til at du bruker tiden din smartere. Over seks steg lærer du:

DU FÅR OGSÅ MULIGHET TIL Å DELTA I:

Mastermind

Du får mulighet til å bli med i en mastermind på maks 10 stykker hvor vi møtes hver andre uke over nett (zoom). Der jobber vi med konkrete utfordringer sammen (ekstra kostnad).

Opptak hvert halvår. Les mer om masterminden her.

 

1:1 veiledning

Om du heller vil ha strategisk veiledning og tett oppfølging, så tilbyr jeg 1-1 til medlemmene for en redusert pris.

Les mer om 1:1 her.

SoMe-workshop

To ganger i året har vi SoMe-workshop i Oslo. Workshopen er kun for medlemmene av SoMe-klubben og det vil være hands-on-trening innen sosiale medier og  tekst/budskap og annonsering  (ekstra kostnad).

Hei, Guri her

Jeg er dama bak SoMe-klubben, og er utrolig glad for at du vurderer å bli med i klubben!

Jeg heter Guri Smenes Five, og er tidligere journalist og kommunikasjonssjef med et bankende hjerte for gründere og start-ups.

Jeg har jobbet som journalist fra Aftenposten og NRK, og som kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden i Budapest (Ungarn) og Finansdepartementet og som kommunikasjonssjef i det statlige barnevernet.

Jeg har de siste ti årene primært jobbet med synlighet i sosiale medier og media. 

Høsten 2019 sa jeg opp jobben som kommunikasjonssjef, og gikk "all-in" for å hjelpe businesseiere med å bli mer synlig i sosiale medier. 

Da gjennom SoMe-klubben❤️SoMe-klubben er nå min fulltidsjobb.

Siden jeg startet min gründerreise fra stuebordet hjemmet for fire år siden, har målet vært å hjelpe andre businesseiere med å selge i sosiale medier på en ekte og autentisk måte. Og hvor menneskelige relasjoner står i fokus!

Jeg håper jeg får mulighet til å hjelpe deg også - og at vi sees på innsiden av klubben!

Klem Guri

 

Ofte stilte spørsmål

I denne kampanjen kan du prøve klubben i 7 dager for 10 kroner. Om du vil fortsette medlemskapet så binder du deg for 10 måneder til  kun 497,- kr i måneden.

Da blir du hver måned trukket for beløpet.

Les kjøps- og medlemsvilkårene for mer informasjon.

SoMe-klubben er for deg som er businesseier og som vil markedsføre deg via sosiale medier og på nett. Medlemmer av klubben er primært kvinnelige onlinegündere som jobber eller ønsker å jobbe på nett med kurs, medlemsportal eller 1:1-coaching. Det er også flere medlemmer innen MLM med.

Det passer for alle som vil ha hjelp til innholdet i sosiale medier enten de vil bygge en stor business eller ikke og enten om de skal lage onlinekurs eller ikke. Vi har alt fra hudpleiere, kunstnere til online businesseiere og entreprenører med. Felles for dem alle er at de vil selge mer i sosiale medier. 

Du kan melde deg av i løpet av prøveperioden. Om du velger å bli med så binder du deg for 10 måneder, og det vil ikke være mulig å si opp medlemskapet før etter de 10 månedene.

Ja! Du vil få forslag til postetekster og innhold du kan bruke i sosiale medier. Du vil slippe å selv finne ut av hva du skal poste. Du vil også hver måned få en ny strategitrening som hjelper deg å markedsføre deg selv i sosiale medier på en effektiv og smart måte.

Hver måned går jeg (Guri)  live i den lukkede Facebook-gruppen "SoMe-klubben". Da har jeg også live-veiledning med ett av medlemmene i klubben.  Jeg har også hver måned en spørsmål og svar-runde i klubben.

Alle medlemmene får også mulighet til å jobbe 1-1 med Guri til en god pris.

Målet er å spare deg for tid. Derfor får du postetekster og posteforslag, og strategier som skal hjelpe deg med å bygge i sosiale medier.

Samtidig er det forventet at du gjør jobben. Det er nemlig den eneste måten du vil oppnå suksess. I SoMe-klubben får du alle verktøy du trenger, men du må til syvende og sist gjøre jobben.

Postetekstene er skrevet slik at du kan enten bruke dem slik de er, eller tilpasse dem deg og din nisje. De er skrevet slik at de skal kunne skape engasjement. De er ikke tilpasset en bestemt nisje, men vi prøver å tilpasse dem til de businessene som er med i klubben. Det at du tilpasser dem deg og din målgruppe gjør også at postetekstene vil bli ulike de andre som bruker dem. 

Her ser du et eksempel på en postetekst:

Det kommer sikkert ikke som en overraskelse at jeg ...........(synes jobben min er fantastisk/er interessert i relasjonen melllom foreldre og barn/virkelig føler at jeg lever når jeg har foredrag).

Men det du kanskje ikke vet er at ....... (jeg tidligere hadde sceneskrekk/jeg besvimte første gangen jeg skulle holde foredrag/jeg har surra så mye med det tekniske rundt jobben, at jeg holdt på å gi opp/noe som gjør at det du driver med var en utfordring tidligere)

Selv om dette var utfordrende, bestemte jeg meg tidlig for at jeg ikke var en type som ga meg uten kamp. 

Det jeg gjorde var: 

.............................................., ............................. og ............................( skriv inn tre ting du gjorde som fungerte)

Har du møtt en lignende utfordring noen gang?

DIN INVESTERING

PRØV I 7 DAGER

10 KR

DERETTER 497,- PER MÅNED (10 MÅNEDERS BINDING)

Få alt innholdet for kun 16 kroner om dagen. 

PRØV I 7 DAGER FOR 10 KRONER! 

Deretter 497,- per måned som trekkes månedlig. Binding på 10 måneder. 

JEG VIL VÆRE MED
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.