Om Kommuniser bedre

Gründer? Eie egen business? Nei, det var aldri noe jeg tenkte på... Men jeg skjønte ganske tidlig at det var noe i meg som ville. Som ville formidle, deler Guri Five, gründer og eier av Kommuniser bedre.  

For det var journalist Guri skulle bli. Hun kom inn på den beste journalisthøyskolen i Norge og fikk drømmejobben som journalist i Aftenposten. Men Guri merket at hun ville noe mer..

Hun valgte bort journalistikken... Og flyttet til Budapest, Ungarn hvor hun jobbet tre år som kommunikasjonsrådgiver ved ambassaden i Budapest. 

Det ga mersmak, og Guri fortsatte videre med kommunikasjon og media for Direktoratet for økonomistyring (DFØ) og Finansdepartementet.

Men hun ville enda mer.. Og i løpet av disse årene begynte ideen om å starte noe eget å forme seg... 

I ulønnet permisjon med sitt første barn, jobbet Guri frilans som journalist.  Pengene fra frilansjobbingen begynte å renne inn! Det var nødvendig å få på plass et firma.

 

Kommuniser bedre ser dagens lys

Men hva skulle firma hete? Guri ville at det skulle romme noe mer enn bare journalistikken, for hun visste at dette ville bli noe mer. 

"Kommuniser bedre" fanget essensen.

Guri hadde mange tanker om hvilken vei hun skulle ta Kommuniser bedre. Samtidig fikk hun to barn til, og en krevende og spennende jobb som kommunikasjonssjef i det statlige barnevernet.

Men selv med tre små og en krevende sjefsstilling, fortsatte hun å jobbe med Kommuniser bedre fra kjøkkenbordet hjemme på kveldstid.

Guri så at det var et tydelig behov og ønske fra businesseiere og gründere om å få hjelp med markedsføring i sosiale medier.

Noe hun hadde jobbet med i over ti år for ulike virksomheter.

Slik ble Kommuniser bedre sakte, men sikkert utviklet videre.

Høsten 2019 sa hun opp jobben som kommunikasjonssjef, og gikk "all-in" i Kommuniser bedre. 

Fra 0 til 1 million på 10 måneder

Det første hun gjorde var å lansere SoMe-klubben, en månedlig medlemsportal for gründere som vil bli mer synlig og selge i sosiale medier.

Via SoMe-klubben får medlemmene strategier som fungerer, tekster de kan bruke i sosiale medier og et nettverk med andre gründere. Les mer om SoMe-klubben her

Første året i business omsatte Guri og Kommuniser bedre for over 1 million kroner, og det var bare starten. 

Flere ville lære hvordan Guri hadde fått det så raskt til.

I dag hjelper Kommuniser bedre deg som ønsker å starte og skape en onlinebusiness de faktisk kan leve av. 

Og da på en ekte og autentisk måte. Med hjerte som Guri pleier å si.   

Det gjør Kommuniser bedre gjennom programmet "Fra drøm til business", 1:1- veiledning, masterminds, workshops, foredrag og SoMe-klubben ❤️

Kjenner du at du er klar for å følge hjertet og skape din businessdrøm?

Kommuniser bedre vil vise deg den beste måten å gå fra der du er i dag til dit du drømmer om!

Bli med❤️

Klikk her for å se kurs og abonnementene vi tilbyr

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.