HJEM OM OSS KJØP PROGRAMMER BLOGG BUTIKK MELD DEG PÅ NYHETSBREVET Logg inn

Når du bare må....

Det var ikke sånn at jeg, Guri Smenes Five, ble født skribent eller som tekstforfatter. Eller  kommunikasjonssjef eller markedssjef..

Men jeg skjønte ganske tidlig at det var noe i meg som ville. Som ville formidle. Ville skrive..

Jeg kom inn på den beste journalisthøyskolen i Norge. Fikk drømmejobben som journalist i Aftenposten. Men det var noe som ikke stemte..

Jeg valgte bort journalistikken... Valget var befriende. Jeg hoppet inn i jobben som kommunikasjonsrådgiver ved ambassaden i Budapest. 

Det ga mersmak, og etter tre år i Sentral-Europa flyttet jeg hjem igjen og jobbet videre med kommunikasjon og medieinnsalg for Direktoratet for økonomistyring (DFØ) og Finansdepartementet.

I løpet av disse årene begynte ideen om å starte noe eget å forme seg... 

Kommuniser bedre blir født

I ulønnet permisjon med mitt første barn, jobbet jeg frilans som journalist. Det var deilig å skrive igjen - på mine premisser!

Pengene fra frilansjobbingen begynte å renne inn! Det var nødvendig å få på plass et firma.

Men hva skulle barnet hete? Jeg ville at det skulle romme noe mer enn bare journalistikken. For jeg var mer enn bare journalistikk, jeg var også kommunikasjon og markedsføring..

Kommuniser bedre følte jeg fanget essensen i både journalist- og kommunikasjonsjobbingen.

Og kanskje kunne det bli noe annet - noe mer - noe større over tid?

Et rykte for å levere

Fra den dagen var Kommuniser bedre på plass - og jeg jobbet jevnt og trutt med ideene og tankene mine.

Jeg hadde mange tanker om hvilken vei jeg kunne ta Kommuniser bedre, og jeg testet ut de fleste. Responsen jeg fikk var overveldende. 

Det var et behov der ute for mine tjenester. Folk ville ha hjelp med alt fra media, kommunikasjon til tekster. Slik ble Kommuniser bedre sakte, men sikkert utviklet videre. 

Facebook-siden kom opp og jeg begynte med live-sendinger hver uke. Målet mitt var å gi gode, ekte og ærlige tips til folk. Gratis!

Kunnskap og informasjon som jeg selv brukte lang tid på å lære og forstå.

Jeg ville dele dette på en enkel og forståelig måte til folk flest. Dette har jeg fortsatt med å gjøre, og vil fortsette å gjøre fremover.

Det er dette som er essensen i Kommuniser bedre. Det er stedet for dem som vil lære alt om media, kommunikasjon og tekstarbeid. 

 

Dette gjør Kommuniser bedre

Kommuniser bedre utvikler seg hele tiden.

Men noe står fast:

  • Kommuniser bedre hjelper ambisiøse gründere og små og mellomstore bedrifter som skjønner at tekst - uansett plattform - er viktig for å få den businessen de ønsker.
  • Kommuniser bedre hjelper businesser som skjønner hvor viktig det er å bruke tid på markedsføring for å nå de målene de har satt.
  • Kommuniser bedre hjelper businesser som vet at media og sosiale medier kan være nyttige plattformer for å nå ut med riktig budskap til rett tid.

Er du klar for å sette i gang?

I Kommuniser bedre vil vi vise deg den beste og raskeste måten å gå fra der du er i dag til dit du drømmer om!

Bli med!

 

Drømmer du om mer engasjement og flere følgere på Instagram?

Da er denne sjekklisten perfekt for deg! Den viser deg akkurat hva du bør gjøre for å få det!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.