🚀 Velkommen til Kommuniser bedre - din port til onlinesuksess!

Guri Five, gründeren bak dette inspirerende foretaket, har en utrolig historie som fører oss fra hennes tid som journalist til et spennende eventyr i entreprenørskapets verden.

Guri forstod tidlig at hennes lidenskap gikk langt utover tradisjonell journalistikk, at det var et dypere ønske om å formidle og hjelpe andre.

Etter å ha trådt sine journalistiske sko og utforsket verden som kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden i Budapest og flere statlige organisasjoner i Norge, ble Guri mer og mer drevet til å utforske sitt eget potensial.

Det var da ideen om Kommuniser bedre begynte å ta form.

Guri ønsket å skape noe som kunne hjelpe mennesker med å mestre kommunikasjon og markedsføring i den digitale tidsalderen.

Kommuniser bedre ble skapt som et navn som skulle romme mer enn bare journalistikk - det ble starten på en mangfoldig reise i online business-verdenen.

 

Fra 0 til 1 million kroner

Selv mens Guri sjonglerte jobben som kommunikasjonssjef i Bufetat og ansvar som mor til tre barn, fortsatte hun ufortrødent å utvikle Kommuniser bedre.

På kveldstid delte hun sin dyptgående kunnskap om medier, kommunikasjon og sosiale medier med sine følgere.

Guri oppdaget et betydelig behov for hjelp innen sosiale medier-markedsføring - et felt hun hadde dedikert over ti år av sitt liv til for ulike organisasjoner.

Dette ledet til utviklingen av kurs innen sosiale medier og etableringen av medlemsportalen SoMe-klubben.

Høsten 2019 tok Guri det store spranget.

Hun sa opp sin jobb som kommunikasjonssjef og bestemte seg for å kaste seg fullt og helt inn i Kommuniser bedre og SoMe-klubben.

Resultatet? På kun 10 måneder hadde Kommuniser bedre en omsetning på over 1 million kroner!

Mennesker var nysgjerrige på hvordan Guri hadde oppnådd denne suksessen så raskt.

Dette inspirerte Guri til å dele sin reise og prosessen med å bygge en onlinebedrift.

 

Ditt businesseventyr venter

I dag er Kommuniser bedre dedikert til å hjelpe deg med å starte din egen onlinebusiness eller skalere din eksisterende bedrift.

Enten du er nybegynner eller en erfaren gründer, tilbyr Kommuniser bedre en rekke tjenester, inkludert det unike businessprogrammet "Fra drøm til business," 1:1-sparingsøkter med Guri Five, masterminds, workshops og foredrag.

I 2022 ga Guri også ut boken "Design din drømmebusiness" på Nor forlag, som gir deg innsikt i hvordan du kan skape en solid onlinebusiness.

Er du klar for å følge ditt hjerte og realisere din drømmebusiness? Kommuniser bedre er her for å veilede deg på veien til suksess!

👉 Klikk her for å utforske alle våre tilbud og ta det første skrittet mot din egen onlinebusiness - eventyret ditt venter!

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.