Bestill bok

Hvordan lage den perfekte Instagram bio

instagram sosiale medier Jul 19, 2021
hva skal stå i din Instagram profil

Bli med i den gratis Facebook-gruppa «Business og sosiale medier» her

I denne videoen skal jeg dele med deg hvordan du kan lage den perfekte bioen til Instagram. Jeg skal vise deg hvordan du kan gjøre det over seks enkle steg.

Se videoen under for å få stegene:

‼️Gratis workshop‼️: Få hjelp til å  planlegge og poste i sosiale medier - helt uten stress

➡️ Klikk her for å bli med på workshopen gratis

 

Prøv den beste plattformen for deg som vil selge onlinekurs eller medlemsportal, Kajabi, gratis i 14 dager
➡️ Klikk her for å prøve 

Sammendrag

 • Ok, jeg vil nå vise deg via seks enkle steg hvordan du kan lage en perfekt bio på Instagram

 • Vi tar det steg for steg nå sammen, og husk at det bare er å gå tilbake om du trenger.

 • Men før vi hopper i det, så vil jeg at du skal vite at bio: det er din profil på Instagram. Altså der du skriver litt om deg, hvem du er og hva du tilbyr. Det er mer eller mindre din hjemmeside på Instagram.

 • Bio består av ditt brukernavn, bilde, din overskrift, hva/hvem du er, en brødtekst og en lenke. 

 • Seks elementer, seks steg

 • Steg 1: La oss begynne øverst: brukernavnet ditt. Her kan du enten gjøre slik som meg å bruke firmanavnet ditt eller ditt eget navn. Her er det litt opp til deg hva du ønsker, men her vil jeg anbefale å bruke navnet ditt eller bedriftens navn.

 • Steg 2: Neste steg er bilde. Her er det noen få ting du bør passe på. At du enten bruker logo eller bilde av ansiktet ditt. Pass på at det er tydelig og klart, og ikke rotete. Det beste er et bilde av deg som ser i kamera og smiler. Spesielt om du er et personlig brand.

 • Steg 3: Tittelen. Her kan du ha navnet ditt om du har firmanavnet øverst, men det viktigste her er å velge ut ord som representerer din business. Grunnen til dette er at det er søkbart. Så om noen skriver inn coach, så vil du dukke opp. Derfor bør du passe på at du her putter inn ord som din kunde vil bruke for å finne deg.

 • F.eks. slik som Kristine, medlem av SoMe-klubben, har gjort. Hun har brand-navnet sitt angstpedagogen og i overskriften Kristine /Angst, uro og traumer. Dette er ord målgruppen hennes bruker og som de muligens da bruker når de søker.

 • Steg 4:  Under overskriften ser du at det står en liten forklaring. Hos meg står det entreprenør. Her velger du det som mener at best representerer deg og din bedrift. F.eks. Produkt og tjenester eller terapeut eller trener. Det er et felt som rett og slett forklarer litt mer hva du driver med.

 • Steg 5 er selve teksten. Altså hva jeg har kalt brødteksten. I den skal det komme tydelig frem hva du gjør for hvem og på hvilken måte. Du vil også her få de som leser til å ville finne ut litt mer. Hvis vi tar min profil som eksempel så står det: "Jeg hjelper deg å skape en business online + å bli synlig i sosiale medier. Kurs, medlemskap, verktøy og fellesskap. Gratis hjelp"

 • Om vi tar et av medlemmene i SoMe-klubben som eksempel, Lene Sofie Arnesen, så skriver hun i sin bio: "Hjelper kvinner (Burde Berter) å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn gjennom onlinesamtaler, bøker og onlinekurs".

 • Eller Maren Kvalvaag-Toven, også medlem av SoMe-klubben, som skriver: "Hjelper kvinner å dempe stress og finne ro i hverdagen via 1-1 coaching og kurs på nett. Les hvordan jeg kan hjelpe deg å finne pusterom her." Jeg synes det er enkelt forklart, og hun er tydelig hva hun gjør. Hun viser også til lenken som er under, som er vårt neste og siste steg.

 • Steg 6: Lenken: Her skal du putte inn lenke som tar med kunden videre inn i din verden. Du har bare mulighet til å velge en lenke og derfor har f.eks. Maren og jeg valgt å lage en egen landingsside hvor vi kan putte inn litt mer info og flere lenker. Det er også mulig å bruke systemer som linktree.com eller lignende. Da får du en lenke som går ut til en landingsside hvor du kan ha flere lenker. 

Ønsker du flere tips? Ta en titt under her: Gratis: Start din nettbusiness

Få vite konkret hvordan du kan komme i gang med en nettbusiness i dette gratis videokurset. 
➡️ Klikk her for å få videoene

 

Bli med i SoMe-klubben: Kunnskapen verktøyene, nettverket og ekspertene du trenger for å bygge din business online: 
➡️klikk her: https://www.kommuniserbedre.no/some

 _________________________________

VISSTE DU?

At jeg også legger ut mye nyttig om sosiale medier og business på Facebook og Instagram?

 _________________________________

RELATERTE POSTER