HJEM OM KONTAKT BLOGG BUTIKK ANBEFALTE VERKTØY PODCAST KURS OG MEDLEMSKAP Logg inn

Hvordan lage den perfekte Instagram bio

I denne episoden skal jeg dele med deg hvordan du kan lage den perfekte bioen til Instagram, og  jeg skal vise deg hvordan du kan gjøre det over 6 enkle steg.

Se videoen under for å se alle stegene med eksempler 

Gratis workshop: Få hjelp til å  planlegge og poste i sosiale medier - helt uten stress

Få hjelp til å planlegge og poste på Instagram og Facebook. På en enkel og stressfri måte!

Endelig vil du:

 • kunne si farvel til overveldelse og kaos 
 • få de konkrete stegene som enkelt lar deg planlegge innhold
 • alltid ha ideer til hva du skal poste, uten å måtte finne på nye ting hele tiden

➡️ Klikk her for å bli med på workshopen gratis

 

Prøv Kajabi gratis i 14 dager
Klikk her for å prøve

Sammendrag

 • Ok, jeg vil nå vise deg via 6 enkle steg hvordan du kan lage en perfekt bio på Instagram

 • Vi tar det steg for steg nå sammen, og husk at det bare er å gå tilbake om du trenger.

 • Men før vi hopper i det, så vil jeg at du skal vite at bio er din profil på Instagram. altså der du skriver litt om  deg, hvem du er og hva du tilbyr. Det er mer eller mindre din hjemmeside på Instagram.

 • Bio består av ditt brukernavn, bilde, din overskrift, hva du er, en brødtekst og en lenke. 

 • 6 elementer, 6 steg

 • Steg 1:La oss begynne øverst: brukernavnet ditt. Her kan du enten gjøre slik som meg å bruke firmanavnet ditt eller ditt eget navn.Her er det litt topp til deg hva du ønsker, men her vil jeg anbefale å bruke navnet ditt eller bedriftens navn her.

 • Steg 2: Neste steg er bilde. Her er det noen få ting du bør passe på, at du enten bruker log eller bilde av ansiktet ditt. Pass på at det er tydelig og klart, og ikke rotete. Det beste er et bilde av deg som ser i kamera og smiler om du er personlig brand.

 • Steg 3: Tittelen. Her kan du ha navnet ditt om du har firmanavn øverst, men det viktigste her er å velge ut ord som representerer din business. Grunnen til dette er at det er søkebasert. Så om noen skriver inn coach, så vil du dukke opp på den anbefale lista. Derfor bør du passe på at du her putter inn ord som din kunde vil bruke for å finne deg.

 • F.eks. slik som Kristine, medlem av SoMe-klubben her har gjort. Hun har brand-navnet sitt angstpedagogen, også har hun i overskriften Kristine /Angst, uro og traumer. Dette er ord målgruppen hennes bruke og som de muligens da bruker når de søker.

 • Steg 4:  Under overskriften så ser du at det står en liten forklaring, hos meg står det entreprenør. Her velger du det som mener at best representerer deg og din bedrift. F.eks. Produkt og tjenester eller terapeut eller trener. Det er et felt som rett og slett forklarer litt mer hva du driver med

 • Steg 5 er selve teksten. Altså hva jeg har kalt brødteksten. I den skal det komme tydelig frem hva du gjør for hvem og på hvilken måte, og du vil også her få dem til å ville finne ut litt mer. Hvis vi tar min som eksempel så står det: Jeg hjelper deg å skape en business online + å bli synig i sosiale medier. Kurs, medlemskap, verktøy og fellesskap. Gratis hjelp.

 • Om vi tar et av medlemmene i SoMe-klubben som eksempel, Lene Sofie Arnesen, så skriver hun i sin bio: Hjelper kvinner (Burde Berter) å gå fra å være sin verstre kritiker til å bli sin beste venn gjennom onlinesamtaler, bøker og onlinekurs.
 • Eller Maren Kvalvaag-Toven også medlem av SoMe-klubben som skriver: Hjelper kvinner å dempe stress og finne ro i hverdangen via 1-1 coaching og kurs på nett. Les hvordan jeg kan hjelpe deg å finne pusterom her.Enkelt forklart og tydelig hva hun gjør. Hun viser også til lenken som er under, som er vårt neste og siste steg
 • Steg 6: Lenken: her skal du putte inn lenke som går ut av Instagram og tar med kunden videre. Du har bare mulighet til å velge en lenke og derfor har jeg og Maren valgt å lage en egen landingsside hvor vi kan putte inn litt mer info. Men det er også mulig å bruke systemer som linktree.com eller lignende. Da får du en lenke som går ut til en side hvor du kan ha flere lenker på. 

 

_________________________________

NYHETER OG TILBUD

Ønsker du flere tips? Ta en titt under her:

Gratis: Start din nettbusiness

Få vite konkret hvordan du kan komme i gang med en nettbusiness i dette gratis videokurset. 
➡️ Klikk her for å få videoene

 

Bli med i SoMe-klubben: Få ferdige tekster, strategier og fellesskap
Ønsker du å være en del av et businessfellesskap hvor vi hjelper hverandre med å bli mer synlig, og nå mål og drømmer?

Sjekk ut den månedlige medlemsportalen SoMe-klubben: 
➡️https://www.kommuniserbedre.no/some

 _________________________________

VISSTE DU?

At jeg også legger ut mye nyttig om sosiale medier og business på Facebook og Instagram?

 _________________________________

RELATERTE POSTER

 

 

 

Få flere gode tips og råd på e-post!

Meld deg på vår e-postliste for å motta e-poster fra Kommuniser bedre. Merk at du vil motta en blanding av tips, råd, tilbud og andre ting vi tror du vil ha nytte av. Og du, vi deler ikke informasjonen din videre!

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!