ANBEFALTE VERKTØY

Kajabi - den ultimate plattformen 

Kajabi er en perfekt plattform for å drifte din nettbusiness. Via Kajabi får du nettside, blogg, landingssider, epostliste og kurs/medlemsportal. Kommuniser bedre har prøvd mange ulike plattformer før vi fant Kajabi, og vi kan med hånden på hjerte si at det er den beste vi har brukt. Via oss kan du få prøve Kajabi gratis i 14 dager.

JEG VIL PRØVE KAJABI GRATIS I 14 DAGER*

Canva 

Canva er en grafisk designplattform hvor du kan lage sosiale medier, presentasjoner, plakater, dokumenter og annet visuelt innhold. Du kan velge mellom mange ulike, profesjonelt designede maler. Du kan laste opp egne bilder og redigere designene så de passer til ditt brand.

 

JEG VIL PRØVE CANVA

Place it!

Ved hjelp av Place it får du lagd salgbare bilder på et blunk. Om du f.eks. vil vise nettsiden din inne i en pc, så er det hundervis av mockups du kan velge mellom hos Placeit. Med et klikk kan du plassere nettsiden din inne i bildet. Du kan også lage enkle reklamefilmer.

JEG VIL PRØVE PLACEIT*

Streamyard

Med Streamyard kan du gå live på Facebook. Da kan du enkelt ha gjester, dele presentasjoner og ta opp spørsmål direkte på skjermen. Et supert verktøy for å skape mer engasjement og dialog under livesendingene dine.

JEG VIL PRØVE STREAMYARD*

Planoly

Planoly er perfekt for å planlegge poster på Instagram. Ved hjelp av Planoly får du oversikt over hvordan det visuelt vil se ut, og det er enkelt for deg å legge inn bilde, skrive tekst og legge inn #. Alt kan gjøres fra pc-en eller mobilen hvis du ønsker. 

JEG VIL PRØVE PLANOLY*

VERKTØY FOR EN LETTERE HVERDAG

Kolonial

Ved hjelp av Kolonial kan du planlegge hva du skal ha til middag hele uken, og få det levert på døra. Du sparer masse tid på å slippe å gå i butikken for å handle, og du foretar ingen unødvendige bomkjøp. Det beste er at du hver dag vet akkurat hva du skal ha til middag. 

JEG VIL PRØVE KOLONIAL*

Freska rengjøring

Det er lite som er bedre enn å komme hjem til et rent og skinnende hjem. En vaskehjelp gjør det rett og slett bedre og enklere i hverdagen. Freska har ingen binding. Noe som betyr at avtalen kan pauses eller avsluttes når som helst.  Det er også godt å vite at alle renholderne får en stabil inntekt og goder som feriepenger, pensjon og sykepenger.

Få 1000 kroner i rabatt på din første rengjøring ved å bruke koden under. 

*BRUK KODEN: HYKVMQ

* Kommuniser bedre bruker alle verktøy som anbefales, men vit at de som har en liten * er Kommuniser bedre partnere. Det betyr at Kommuniser bedre får en liten sum fra leverandøren om du bruker lenken.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.