499,00 NOK

Mestre ditt mindset - skap businessuksess

Lær hvordan du styrker ditt mindset slik at du kan få den businessen du drømmer om.

Dette er for deg som selger på nett og i sosiale medier, og som kjenner at du har mer å gå på!

At det er noe som holder deg tilbake fra å virkelig få den businessen og inntjeningen du ønsker. 

Dette er et ferdiginnspilt foredrag på 1,5 time som ble holdt live i mai 2023. 

Du får tilgang til opptaket fra dette foredraget og notatene til foredragsholderen.

Hva du vil lære:

1. De 10 vanligste mindset-blokkeringene som holder de fleste businesseiere (ny som erfarne) fra å få den bedriften de drømmer om

Yes, vi skal snu lyskasterne mot det litt ubehagelige - det som holder deg tilbake fra å få til det du drømmer om i business- og se helt konkret på hvordan det holder deg tilbake daglig. 

Jeg er overbevist om at du vil bli overrasket over et par av disse blokkeringene og hvordan de DAGLIGholder deg tilbake fra å få til alt du drømmer om. 

Dette er blokkeringer jeg har jobbet meg igjennom over tid (og som jeg daglig jobber med) for å kunne tjene millioner i min bedrift. 

2. Mentale endringer som tok meg til min første million i business

Mitt ønske? At du skal tjene så mye penger du bare ønsker i din business!!! For at det skal skje så er det noen mindset-endringer som må til.

Dette vet jeg, for det er det jeg selv måtte gjøre for å kunne gå fra 90.000 i business til 1 million kroner på KUN 10 måneder.

Jeg kommer til å dele hvilke mindset-endringer jeg måtte ta for å nå min første million, og hvordan du kan ta dem i bruk i din egen business.

La meg bare si det sånn: det var ikke enkelt, men jeg fikk det til. Og kan jeg, så kan du! 

Og når du først gjør disse endringen vil du kjenne deg tusen ganger lettere og klar for å takle det businesslivet kaster mot deg.

3. Daglige mindset-verktøy som vil ta businessen din til neste nivå! 

Ditt mindset og hvordan du daglig jobber med det er det som vil avgjøre hvordan din bedrift blir. Om du gjør eller ikke gjør.   

Jeg vil vise deg teknikker som daglig vil hjelpe deg med å være deg selv, skape produkter du er megastolt av og heve ditt energinivå slik at du tiltrekker deg kunder som digger det du tilbyr. 

Praktisk informasjon:
Når: Du får tilgang til foredraget med en gang du melder deg på ved at du får tilsendt en e-post med en link til opptaket
Hva du får: 1,5 times opptak og notater
Pris: 499,- 
Dette skjer når du har kjøpt: Du vil umiddelbart få en e-post med link til selve opptaket og notatene. 
MERK: Alle kjøp er endelige da du har fått tilgang til alt av innholdet med en gang og vi ikke kan fjerne tilgangen din til innholdet.

Om foredragsholderen:
Guri Five er gründer og eier av Kommuniser Bedre, en online-virksomhet som tilbyr kurs, programmer og medlemskap for å hjelpe folk med å designe en suksessfull onlinebusiness.

Guri har bakgrunn innen kommunikasjon og markedsføring, og hun har brukt sin kunnskap til å skape sin egen suksessfulle onlinebusiness.

Guri startet sin virksomhet fra bunnen av, og omsatte for 1 million kroner de første 10 månedene i sin business. Men det var ikke en enkel reise. Guri var selv veldig redd for å være synlig og har jobbet mye mentalt for å overvinne utfordringer som frykt, usikkerhet og overveldelse.

Guri er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre med å lykkes, og hun er en inspirerende foredragsholder som vil hjelpe deg å ta din virksomhet til neste nivå.