HJEM OM KONTAKT BLOGG BUTIKK ANBEFALTE VERKTØY PODCAST KURS OG MEDLEMSKAP Logg inn

Bruksbetingelser

Ditt samtykke ved bruk av Kommuniser bedre (Bruksbetingelser)

LES VENNLIGSTE BRUKSBETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. 
Ved å bruke dette nettstedet, signerer du ditt samtykke til disse bruksvilkårene. 
Hvis du ikke godtar disse bruksvilkårene, ikke bruk nettstedet.

Ved å gå inn på og surfe på nettstedet godtar du, uten begrensning eller kvalifisering, vilkårene for bruk og erkjenner at andre avtaler mellom deg og nettstedet er erstattet og uten kraft eller virkning:

1. Du godtar at selve nettstedet, samt alt innhold, videoer, opplæringsmateriell, produkter, tjenester og / eller annet materiale, gjort tilgjengelig på nettstedet av oss eller andre tredjeparter, samt utseendet og følelsen til alle av det foregående, (samlet kalt "innholdet") vedlikeholdes for personlig bruk og informasjon av Kommuniser bedre/Five media, ("selskapet") og er selskapets eiendom og / eller tredjepartsleverandører. Du samtykker i at slikt firmainnhold skal omfatte alle proprietære videoer, HTML / CSS, Javascript, grafikk, tale- og lydopptak, kunstverk, bilder, dokumenter og tekst, samt alt annet materiale som er inkludert på nettstedet, unntatt bare materialet du gi. Med forbehold om at du overholder disse bruksvilkårene, gir selskapet deg en begrenset lisens, som er ikke-eksklusiv, ikke-overførbar og ikke-underlisensierbar, for å få tilgang til, se og bruke nettstedet utelukkende for dine personlige formål. Intet firmainnhold kan kopieres, reproduseres, publiseres på nytt, lastes opp, legges ut, overføres, distribueres, brukes til offentlige eller kommersielle formål eller lastes ned på noen måte med mindre skriftlig tillatelse er gitt av selskapet. Endring av innholdet eller bruk av innholdet til noe annet formål er et brudd på opphavsretten og andre eiendomsrettigheter til selskapet, så vel som andre forfattere som har laget materialet, og kan være gjenstand for økonomiske skader og straffer. Du kan ikke distribuere, endre, overføre eller bruke innholdet på nettstedet eller noe innhold, inkludert all programvare, verktøy, grafikk og / eller lydfiler, for offentlige eller kommersielle formål uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra selskapet.

2. Alt innhold, for eksempel tekst, data, grafikkfiler, videoer og lydfiler, og annet materiale som finnes på nettstedet, er beskyttet av opphavsrett med mindre annet er oppgitt og tilhører selskapet og / eller en leverandør til selskapet. Ingen slike materialer kan brukes unntatt som angitt i disse bruksvilkårene.

3. Alle handelsnavn, varemerker og bilder og biografisk informasjon om personer som brukes i selskapets innhold og inneholdt på nettstedet, inkludert, uten begrensning, navnet og varemerket “Kommuniser bedre/Five media”, er enten eiendommen til, eller brukes sammen med tillatelse fra selskapet. Bruken av innholdet av deg er strengt forbudt med mindre dette er spesifikt tillatt i disse bruksvilkårene. Enhver uautorisert bruk av innhold kan bryte opphavsretten, varemerket og andre eiendomsrettigheter til selskapet og / eller tredjeparter, så vel som lovene om personvern og publisitet, og andre forskrifter og vedtekter. Ingenting i denne avtalen eller på nettstedet skal tolkes som å gi, underforstått eller på annen måte, noen lisens eller rett til å bruke noe varemerke eller annen proprietær informasjon uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra selskapet eller tredjeparts eier. Selskapet respekterer andres copyright, varemerke og alle andre immaterielle rettigheter. Selskapet har rett, men har ingen forpliktelse, til å fjerne innhold og kontoer som inneholder materiale som det, etter eget skjønn, anser som ulovlig, støtende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte innvending eller krenker noen parts intellektuelle eiendom eller disse bruksvilkårene. Hvis du mener at dine immaterielle rettigheter blir krenket og / eller at noe arbeid som tilhører deg er gjengitt på nettstedet eller på noe innhold på noen måte, kan du varsle selskapet på [email protected] Oppgi navn og kontaktinformasjon, arten av arbeidet ditt og hvordan det blir krenket, all relevant informasjon om copyright og / eller varemerkeregistrering, plasseringen / nettadressen til overtredelsen og all annen informasjon du mener er relevant.

4. Selv om selskapet bruker rimelige anstrengelser for å inkludere nøyaktig og oppdatert informasjon på nettstedet, gir selskapet ingen garantier for dets nøyaktighet. Selskapet påtar seg intet ansvar eller ansvar for feil eller mangler i innholdet på nettstedet.

5. Når du registrerer deg hos selskapet og / eller dette nettstedet, samtykker du uttrykkelig i å motta meldinger, kunngjøringer, avtaler, avsløringer, rapporter, dokumenter, kommunikasjoner angående nye produkter eller tjenester, eller andre poster eller korrespondanse fra selskapet. Du samtykker i å motta varsler elektronisk ved å overføre varselet til deg via e-post. Se også personvern over

6. Hvis du sender kommentarer eller forslag om nettstedet til selskapet, inkludert, men ikke begrenset til, notater, tekst, tegninger, bilder, design eller dataprogrammer, skal slike innleveringer bli og forbli selskapets eneste eiendom. Ingen innleveringer skal være underlagt noen tillitsplikt fra selskapet. Selskapet skal utelukkende eie alle rettigheter til (inkludert immaterielle rettigheter dertil), og skal ha rett til ubegrenset bruk, publisering og formidling av alle slike innleveringer til ethvert formål, kommersielt eller på annen måte uten noen bekreftelse eller kompensasjon til deg.

7. Selskapet skal bruke kommersielt rimelig innsats for å begrense uautorisert tilgang til våre data og filer. Imidlertid kan ikke noe system, uansett om det er passordbeskyttet, være helt ugjennomtrengelig. Du erkjenner at det kan være mulig for en uautorisert tredjepart å få tilgang til, se, kopiere, endre eller distribuere dataene og filene du lagrer ved hjelp av nettstedet. Bruk av nettstedet er helt på egen risiko.

8. Selskapet vil ikke med vilje avsløre personlig identifiserende informasjon om deg til tredjeparter, bortsett fra der selskapet i god tro mener at slik utlevering er nødvendig for å overholde loven eller håndheve disse bruksvilkårene. Ved å bruke nettstedet, signerer du at du godtar selskapets personvernregler over. Hvis du ikke er enig i denne personvernpolitikken, helt eller delvis, vennligst ikke bruk dette nettstedet.

9. I INGEN HENDELSER SKAL SELSKAPET ANSVARES FOR SPESIELLE, TILFELLE, INDIREKTE, PUNITIVE, PÅLITELIGE ELLER FOLKELIGE SKADER, HVORFOR FORSIKTIG ELLER IKKE, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRENSET TIL, SKADE ELLER TAP AV EIENDOM, UTSTYR, INFORMASJON ELLER DATA AV RESULTATER, INNTEKTER ELLER GOODWILL, KOSTNAD FOR KAPITAL, KOSTNAD FOR UTBYTETJENESTER, ELLER KRAV TIL TJENESTEAVBRYT ELLER OVERFØRSELSPROBLEMER, TILGJENGELIG AV EN ELLER FEIL I STEDET, INNHOLDET, OG / ELLER RELATERTE MATERIALER, INVIDITET HER ALLE ANDRE ÅRSAKER OGSÅ MED RESPEKT TERETO, UANSETT ANSVARSTEORI. DENNE BEGRENSNINGEN GJELDER SELV OM SELSKAPET HAR RÅDET ELLER ER BEVISST PÅ MULIGHETEN AV Slike skader.

 

10. ANSVARSFRASKRIVELSE: Vi tror ikke på "bli rik" -programmer - bare på hardt arbeid, å tilføre verdi og å bygge en ekte og profesjonell karriere. Våre programmer er ment å hjelpe deg med å dele budskapet ditt med et bredere publikum, og å gjøre en forskjell i verden mens du vokser ditt personlige merke. Våre programmer krever mye arbeid og disiplin, akkurat som ethvert verdifullt arbeid eller profesjonelt videreutdanningsprogram. Vennligst ikke meld deg på programmene våre hvis du tror at du skal bli rik raskt. Vi vil bare ha seriøse mennesker dedikert til ekte faglig utvikling som vil tilføre verdi og hjelpe mennesker. Vi kan ikke gi noen garantier for din evne til å få resultater eller tjene penger med våre ideer, informasjon, verktøy eller strategier. Vi kjenner deg ikke, og dessuten er resultatene i livet opp til deg. Vi vil kunne hjelpe deg ved å gi deg innhold, retning og strategier. Kun det. Vi kan ikke garantere at du lykkes. Det vi kan garantere er din tilfredshet; så hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på opplæringen vår, kan du avbryte når som helst ved å sende en e-post til [email protected] Du bør vite at alle produkter og tjenester fra vårt firma kun er til utdannings- og informasjonsformål. Ingenting på denne siden, noen av våre nettsteder eller noe av innholdet eller læreplanen er et løfte eller garanti for resultater eller fremtidig inntjening, og vi tilbyr ikke juridisk, medisinsk, skattemessig eller annen profesjonell rådgivning. Alle økonomiske tall som det er referert til her, eller på noen av våre nettsteder, er kun illustrerende for konsepter og skal ikke betraktes som gjennomsnittsinntekt, nøyaktig inntjening eller løfter om faktisk eller fremtidig ytelse. Å ta beslutninger basert på informasjon som presenteres i produktene, arrangementene, tjenestene eller nettstedet vårt, bør bare gjøres med kunnskap om at du kan oppleve risiko eller tap, akkurat som enhver bedrift. Vær forsiktig, og kontakt alltid din regnskapsfører, advokat eller profesjonelle rådgiver før du handler på denne eller annen informasjon relatert til en livsstilsendring eller din virksomhet eller økonomi. Du alene er ansvarlig og ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater i livet, og ved din registrering her godtar at du ikke holder oss ansvarlige for dine beslutninger, handlinger eller resultater, når som helst, under noen omstendighet. Uansett, alle våre vilkår, personvernregler og ansvarsfraskrivelser for dette programmet og nettstedet kan nås via lenken nedenfor. Ikke tro at du garantert vil tjene penger enkelt, konsulter fagfolk før du starter / driver din virksomhet, forstå at det er risiko i det å være gründer. Vi mener at åpenhet er viktig, og vi holder oss selv (og deg) til en utrolig høy standard for integritet. Derfor legger vi også ansvarsfraskrivelsene våre på alle sidene våre. Vi gir deg derfor også en 100% tilfredshetsgaranti.

11. Du godtar å holde selskapet og hver av dets styremedlemmer, ansatte, ansatte og agenter, ufarlige fra alle forpliktelser, krav, skader og utgifter, inkludert rimelige advokatsalær, som oppstår på grunn av eller i forbindelse med (i) ditt brudd på denne avtalen, ) enhver krenkelse fra deg av loven eller rettighetene til en tredjepart, (iii) noe materiale, informasjon, verk og / eller annet innhold av hvilken som helst art eller media du legger ut eller deler på eller gjennom nettstedet, (iv) din bruk av nettstedet eller tjenester som selskapet kan tilby via nettstedet, og (v) din oppførsel i forbindelse med nettstedet eller tjenestene eller med andre brukere av nettstedet eller tjenestene. Selskapet forbeholder seg retten til å påta seg det eksklusive forsvaret for ethvert krav som vi har krav på skadesløsholdelse i henhold til denne seksjonen. I slike tilfeller skal du gi selskapet et slikt samarbeid som det med rimelighet er bedt om av selskapet.

12. Bestemmelsene i disse bruksvilkårene er til fordel for selskapet, dets datterselskaper, tilknyttede selskaper og dets tredjepartsinnholdsleverandører og lisensgivere, og hver skal ha rett til å hevde og håndheve slike bestemmelser direkte eller på egne vegne.

13. Disse bruksvilkårene kan endres fra tid til annen ved å oppdatere dette innlegget. Du er bundet av slike revisjoner og bør derfor med jevne mellomrom besøke denne siden for å gjennomgå de gjeldende vilkårene for bruk som du er bundet til.

Sist oppdatert: oktober 2020

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!