5 tips til hvordan du best selger som en Manifesting generator⭐

Det å selge er noe av det aller, aller vanskeligste som businesseier, men hva om du kunne lære hvordan du kunne selge på en måte som passer deg? Og slik oppleve at salg ble morsommere og til og med litt enklere?

I denne gratis guiden deler vi våre 5 beste tips til hvordan du kan ta i bruk din ManiGen-energi inn i salg og selge på en måte som passer deg og ditt design.

 

Bare legg igjen navn og e-post,så sender vi deg dem gratis på e-post.

Vi vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Guri Five/Kommuniser bedre AS og Tonje Hoff med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra oss. Personopplysningene dine vil behandles i tråd med personvernerklæringen, se særlig punkt om overføring til tredjeland.

Personvernerklæring

Hei, vi er Tonje og Guri

Vi er begge to Manifesting Generators businesseiere, og har opplevd hvordan det å skape en business basert på vår design har gjort underverker for businessen. 

Det å oppdage vårt human design var som å komme hjem og få en forståelse for hvorfor vi er som vi er. 

Endelig forstod vi hvorfor hjernen oppførte seg som en real popcorn-maskin, vi startet mange prosjekter på samme tid og hvorfor vi sleit med å selge.

Det var ikke fordi det var noe galt med oss. 

Vi var bare Manifesting generators.

Den råeste og kuleste energitypen i human design (helt objektivt sett selvfølgelig;).

For oss ManiGens fungerer ikke den tradisjonell måten å bygge business på, og heller ikke å selge på.

Ditt design gir deg svaret og nøkkelen på mye, også hvordan du bør selge slik at du kjenner på glede, inspirasjon og flyt - daglig!

La oss vise deg hvordan du kan selge i tråd med ditt design.

Klikk på linken over for å laste ned våre fem beste tips!

Hilsen Tonje og Guri
gründere av ManiGen-community