Bestill bok

"Å ta en suksessfull terapeutbusiness online - og nå nye høyder" med terapeut Lene Sofie Arnesen

business businessdrømmen Jun 02, 2021
Suksess online som terapeut

Terapeut Lene Sofie Arnesen hadde i mange år en suksessfull terapipraksis: Hverdagsterapeuten.

Den drev hun i 12 år og bygde den opp fra 0 – 100. De siste årene har hun jobbet med å flytte bedriften online da hun ønsker å jobbe mer fra utlandet slik at hun ikke er bundet til et fysisk arbeidssted. Onlinebedriften har fått navnet: lenesofie.no.

Ved siden av terapisamtaler tilbyr hun onlinetjenester knyttet til sitt konsept Burde-Berta. Hun har har en medlemsportal som heter “Burde-Bertene, der hun hjelper kvinner å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn.

Hun har også skrevet og gitt ut boken "Positive tanker er bullshit", og har opplevd alle forfatteres drøm: å få boka inn på bestselgerlista. Lene Sofie har selv gitt ut boken på eget forlag og gjort hele jobben.

I denne episoden av podcasten Businessdrømmen deler Lene Sofie hvordan hun tenkte rundt det og hvordan utviklingen i bedriften har vært, og ikke minst hvordan hun klarte å få boka inn på bestselgerlista.

Hun jobber nå med sin andre bok, og drømmen er å skrive flere bøker og bli den norske Paulo Coelho.

Hør episoden her

Du finner Lene Sofie her:

https://www.lenesofie.no/

Instagram: https://www.instagram.com/lenesofiearnesen/

Facebook: https://www.facebook.com/lenesofie.arnesen

Dette intervjuet ble gjennomført i forbindelse med ettårsjubileumet av medlemsportalen SoMe-klubben hvor Lene Sofie er medlem og var gjest.

Vil du også være med i SoMe-klubben?

Meld deg inn her:   https://www.kommuniserbedre.no/some