HJEM OM KONTAKT BLOGG BUTIKK ANBEFALTE VERKTØY PODCAST KURS OG MEDLEMSKAP Logg inn

Fra 1 til 1 til onlinekurs med ryddekonsulent Linn Marie Amundsen

I denne samtalen deler ryddekonsulent Linn Marie Amundsen hvordan hun har gått fra 1 til 1- arbeid til nå å fokusere sin business rundt onlinekurset "Ryddig hjem, ryddig sinn” 

Du kan høre hele episoden i podcasten Businessdrømmen her

Her er det Linn sier om seg selv:
Jeg heter Linn fra Oslo, gift og mamma til to jenter på 5 og 7 år.

I 2019 hoppet jeg i gründertilværelsen med begge beina da jeg startet for meg selv med firma Ryddekonsulenten. Gjennom nettkurset mitt “Ryddig hjem, ryddig sinn” veileder jeg mødre til å skape en hverdag med mindre rot og mer frihet, ved å lage gode og varige systemer i hjemmet.

Jeg har alltid sett på meg selv som et komfortsonemenneske som ikke har vært glad i å stikke seg frem, derfor var det å starte egen business veldig ute av karakter for meg, men jeg har ikke angret ett sekund!

Reisen jeg har begitt meg ut på har tatt meg mange steg utenfor komfortsonen, samtidig som den er fantastisk, lærerik, spennende og utrolig givende. Jeg gleder meg til fortsettelsen og til å se hva fremtiden bringer.

Min hovedmarkedsføringsplattform er https://www.instagram.com/ryddekonsulenten/

Opptaket ble gjort inne i SoMe-klubben som en del av tilbudet medlemmene får. Om du vil være med i SoMe-klubben meld deg inn her: https://www.kommuniserbedre.no/some

Få flere gode tips og råd på e-post!

Meld deg på vår e-postliste for å motta e-poster fra Kommuniser bedre. Merk at du vil motta en blanding av tips, råd, tilbud og andre ting vi tror du vil ha nytte av. Og du, vi deler ikke informasjonen din videre!

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!