Fra 1 til 1 til onlinekurs med ryddekonsulent Linn Marie Amundsen

business businessdrømmen Sep 06, 2021
ryddekonsulent online

I denne samtalen deler ryddekonsulent Linn Marie Amundsen hvordan hun har gått fra 1 til 1- arbeid til nå å fokusere sin business rundt onlinekurset "Ryddig hjem, ryddig sinn” 

Du kan høre hele episoden i podcasten Businessdrømmen her

Her er det Linn sier om seg selv:
Jeg heter Linn fra Oslo, gift og mamma til to jenter på 5 og 7 år.

I 2019 hoppet jeg i gründertilværelsen med begge beina da jeg startet for meg selv med firma Ryddekonsulenten. Gjennom nettkurset mitt “Ryddig hjem, ryddig sinn” veileder jeg mødre til å skape en hverdag med mindre rot og mer frihet, ved å lage gode og varige systemer i hjemmet.

Jeg har alltid sett på meg selv som et komfortsonemenneske som ikke har vært glad i å stikke seg frem, derfor var det å starte egen business veldig ute av karakter for meg, men jeg har ikke angret ett sekund!

Reisen jeg har begitt meg ut på har tatt meg mange steg utenfor komfortsonen, samtidig som den er fantastisk, lærerik, spennende og utrolig givende. Jeg gleder meg til fortsettelsen og til å se hva fremtiden bringer.

Min hovedmarkedsføringsplattform er https://www.instagram.com/ryddekonsulenten/

Opptaket ble gjort inne i SoMe-klubben som en del av tilbudet medlemmene får. Om du vil være med i SoMe-klubben meld deg inn her: https://www.kommuniserbedre.no/some

GRATIS: Start din nettbusiness på 1-2-3

Få de tre stegene du må vite om (men som ingen forteller!) - som vil få deg raskt i gang med å skape din business.

Etter dette GRATIS minikurset vil du vite akkurat hvordan du skal komme i gang med din BUSINESSDRØM!

Spar penger, tid og frustrasjon

Jeg vil komme i gang