Mine favoritt(gründer)bøker

businessdamer podcast Dec 19, 2018

(inneholder annonselenker...)

NY episode av podcasten "Businessdamer" er ute. 

Denne gangen snakker Hilde og jeg om våre favorittbøker! 

Jeg fikk noen nye tips til bøker jeg bør lese, og kanskje du også får det?

Du finner episoden på nettsiden:
http://businessdamer.no/

Eller her på itunes

Hildes favoritter med lenke:

Guris favoritter med lenke:

Snakkes snart, 

Guri

* Denne siden inneholder mine affiliatelenker til Amazone. Jeg får absolutt ikke noe ved at du titter på bøkene, men om du skulle velge å kjøpe en bok eller to så får jeg en liten andel fra Amazone. Så vet du det;) Og vit at jeg kun anbefaler bøker jeg selv liker og har lest (vel, ikke Hilde sine da.. Men hun stoler jeg 100 prosent på;)...)

GRATIS: Start din nettbusiness på 1-2-3

Få de tre stegene du må vite om (men som ingen forteller!) - som vil få deg raskt i gang med å skape din business.

Etter dette GRATIS minikurset vil du vite akkurat hvordan du skal komme i gang med din BUSINESSDRØM!

Spar penger, tid og frustrasjon

Jeg vil komme i gang