Bestill bok

Den letteste måten å komme i gang med din onlinebusiness på

businessdrømmen Mar 19, 2023

Jeg har den siste uken fått mange e-poster med spørsmål som: Hva er den letteste måten å starte en onlinebusiness på? Hvordan kan jeg enkelt starte med kurs på nett? Hvordan kan jeg gjøre det enkelt for meg selv? You asked for it, og nå får du svaret! I denne episoden gir jeg deg den magiske løsningen, men vær forberedt: Du kommer ikke til å like svaret.

Den nye episoden av podkasten Businessdrømmen finner du der hvor du hører på podcast eller ved å klikke på lenkene under:

her i acast

her på itunes

på spotify

 

Sammendrag av episoden:

  • Jeg prøvde lenge å få på plass min egen onlinebusiness ved å gjøre det selv. Ved å lytte til podkaster, lese blogger og se YouTube-videoer. Jeg følte meg forvirra og frustrert over at jeg ikke forstod hva jeg burde gjøre først. 
  • Det var først da jeg fant en som viste meg steg for steg hva jeg nøyaktig skulle gjøre at jeg forstod hvordan alt henger sammen. Dette var den magiske løsningen jeg hadde lett etter. Det var den enkleste løsningen fordi jeg lært fra en som faktisk hadde fått det til og som kunne vise meg nøyaktig hvordan jeg skulle gjøre.
  • Jeg gikk til proffene som faktisk kunne vise meg nøyaktig hva jeg skulle gjøre, og ja, jeg måtte investere i å lære av de beste, og det gjorde at jeg fikk det til.
  • Da jeg prøvde å gjøre det selv så var det bare kaos og jeg fomlet mye og brukte mye tid. Ikke prøv å gjøre alt selv, få hjelp. Tenk langsiktig. Du skal ikke sitte å prøve å sy sammen noe greier når du bygger en business. Du skal gå til de som kan det fra før og lære av dem. 
  • Derfor har jeg lagd programmet Fra drøm til business fordi du skal lære av en som faktisk har gjort det og fått det til. Du lærer steg for steg hva du skal gjøre. Det er ingen gjetting eller krysse fingrene for at det går. Det fungerer. Det er steg for steg-oppskriften og tar deg i mål. 
  • Spink og spar penger på andre ting, ikke en business du skal tjene penger på. Gå direkte til de som kan og har fått det til og som kan vise deg hva du skal gjøre når. Følg stegene og gjør det du får beskjed om, det er den letteste måten å starte en onlinebusiness på. 

Vil du ha hjelp med å starte og skalere din onlinebusiness? Sjekk ut disse mulighetene her:

 

Gode gratisressurser: