Bak scenen på et onlinekurs - 3 erfaringer

business Feb 01, 2022
Slik lager du onlinekurs

Bli med bak scenen og lær hvordan jeg har lagd mitt siste onlinekurs "Fra drøm til business". I denne videoen deler jeg hva jeg tenkte på da jeg planla onlinekurset, hvordan jeg har bygd det opp, hva jeg ser at var viktig at jeg prioriterte og 3 erfaringer jeg tar med meg videre.

Om du er interessert i å høre hvordan du kan selge et onlinekurs FØR det er ferdig og hva jeg ser at har fungert, så er dette videoen for deg.

 **GRATIS**

 

**JOBBE SAMMEN**

Er du en businesseier som vil gro og tjene mer penger online og i sosiale medier?

Bli med i SoMe-klubben:  www.kommuniserbedre.no/some

Drømmer du om din egen onlinebusiness?

Bli med i programmet "Fra drøm til business" som på 4 måneder hjelper deg å få din onlinebusiness opp og stå: https://www.kommuniserbedre.no/businessprogram

 *MERK: Noen av linkene over kan være affiliatelinks. Det betyr at om du kjøper et produkt eller tjeneste via disse linkene så kan jeg motta en liten sum fra produsentene. Uten ekstra kostnad for deg, selvfølgelig!

 

 

GRATIS: Start din nettbusiness på 1-2-3

Få de tre stegene du må vite om (men som ingen forteller!) - som vil få deg raskt i gang med å skape din business.

Etter dette GRATIS minikurset vil du vite akkurat hvordan du skal komme i gang med din BUSINESSDRØM!

Spar penger, tid og frustrasjon

Jeg vil komme i gang