5 ting jeg skulle ønske jeg visste FØR jeg startet min onlinebusiness

business Nov 10, 2021

Jeg har driftet businessen Kommuniser bedre i en del år nå, og to år på fulltid. Det har skjedd mye disse årene her. Mange opp- og nedturer, og jeg vil i denne epsioden dele de 5 tingene jeg skulle ønske jeg visste FØR jeg startet min onlinebusiness, og som jeg er sikker på at hadde fått meg raskere i gang med min business. 

Jeg håper denne episoden vil være til inspirasjon og motivasjon for deg. For kanskje du nå drømmer om å starte din business. Kanskje du ønsker å styre dagene din selv og jobbe med det du brenner for? Å ha frihet og fleksibilitet. 

Om det er deg, så er denne episoden her perfekt for deg.

Om du vil ha mer inspirasjon og hjelp til å komme ordentlig i gang med din onlinebusiness, sjekk ut gratiskurset: Start din nettbusiness

Ønsker du flere tips?

FLERE FINE VIDEOER TIL DEG:

ANNET NYTTIG, GRATIS MATERIALE:

Bli med i SoMe-klubben:
Ønsker du å vokse din business og bli mer synlig? Sjekk ut den månedlige medlemsportalen min SoMe-klubben: 
https://www.kommuniserbedre.no/some 

KOMMUNISER BEDRE OG GURI FIVE I SOSIALE MEDIER:
Facebook: 
https://www.facebook.com/kommuniserbedre
Instagram: 
https://www.instagram.com/kommuniser_bedre

 

GRATIS: Start din nettbusiness på 1-2-3

Få de tre stegene du må vite om (men som ingen forteller!) - som vil få deg raskt i gang med å skape din business.

Etter dette GRATIS minikurset vil du vite akkurat hvordan du skal komme i gang med din BUSINESSDRØM!

Spar penger, tid og frustrasjon

Jeg vil komme i gang