Bestill bok

Hvordan våge å investere i deg selv og din drøm

businessdrømmen Mar 12, 2023

Er du redd for å bruke sparepengene dine for å investere i deg selv og din drøm? I denne episoden av podkasten Businessdrømmen snakker onlinegründer Guri Five om sin erfaring med å være ny gründer og det å være redd for å investere penger i sin business. Hun deler tanker rundt investeringer som hun gjerne skulle hørt da hun selv var ny. 

Den nye episoden av podkasten Businessdrømmen finner du der hvor du hører på podcast eller ved å klikke på lenkene under:

her i acast

her på itunes

på spotify

  

Her kan du få 30 dager gratis prøveperiode med Kajabi*https://www.kommuniserbedre.no/kajabi

*Kommuniser bedre og Guri Five har ingen ansvar for selve prøveperioden. Den inngår du selv med Kajabi og det er de som vil følge deg opp videre.

Sammendrag av episoden:

  •  Denne uken delte jeg i sosiale medier at alt-i-ett-plattformen Kajabi (som jeg selv bruker og elsker) haddetatt i bruk AI-verktøy, altså at du kan få hjelp til å skrive tekster til nettsiden og poster i sosiale medier. Jeg anbefalte også å bruke denne programvaren og delte en link til 30 dager gratis prøveperiode. I den forbindelse fikk jeg en del tilbakemeldinger fra mine følgere om at det nå i oppstarten der de er, er skummelt å bruke så mye penger på et system i businessen. Rett og slett fordi de fleste bruker sine egne sparepenger for å bygge sin business.
  • Jeg skjønner godt at mange er redd for det fordi jeg var redd for det samme, og jeg hadde selv liten investeringsvilje i starten på verktøy i min egen business. Utfordringen med det var at jeg da skulle gjøre mye selv alene, og det endte med at jeg brukte veldig lang tid, jeg fikk ikke det jeg trengte, det ble dårligere kvalitet og det tok lang tid før jeg tjente penger.
  • Jeg lærte litt "the hard way" at det er en grunn til at du bør investere i gode produkter når du bygger din business. Det gir mer trygghet og mer muligheter, og du sparer masse tid og penger.
  • Det som er litt merkelig er at de aller fleste av oss tar gladelig opp studielån for å studere noe de ikke har bruk for senere. Og har i dag flere 100.000 kroner i studielån, og det avr null stress for de fleste. Ingen har noen særlige utfordringer med det. For det gjør vi Norge - uten å tenke på det. Vi bruker mye penger på andre ting som de helt naturlig kan bruke penger på, men når det gjelder å investere i din egen business, så blir folk redde og vil spinke og spare. De kan bruke 20.000 kroner på flyreise til utlandet hvor de skal være 1-2 uker, men 1500 kroner i måneden på et verktøy som kan endre livet deres og bygge en business er vanskeligere.
  • Sånn kan vi ikke ha det! Invester i deg selv og din business, men legg en plan for hvordan du kan tjene det inn igjen. Og det er faktisk noe du kan når du starter en business. Du kan tjene det inn igjen - det gjelder for de færreste andre ting du bruker penger på i dag. Det er bare en stor investering fordi du føler at du ikke er verdt det, at du ikke kan gjøre det, men det kan du. Se hva annet du med letthet bruker mye penger på og begynn å våge å investere i deg selv og din drøm!
  • Gå for det beste for det fortjener du og din businessdrøm!

Vil du ha hjelp med å starte og skalere din onlinebusiness? Sjekk ut disse mulighetene her:

 

Gode gratisressurser: