Hvordan tjene penger på egne produkter på nett?

business Jun 09, 2022

Visste du at du faktisk kan tjene penger på hobbyen din? At det finnes folk der ute som er interessert i å kjøpe det du koser deg med å lage? Og at du kan gjøre det hjemmefra, i din egen stue uten å forlate huset? Det er sant, og det er heller ikke så vanskelig å komme i gang med. 

Flere og flere av oss har blitt vant med å handle via nett. Enten det er snakk om å bestille matvarer hjem via Oda eller kjøpe klær via appen Zalando.

I tillegg til dette som nå har blitt mer og mer dagligdags, er det flere og flere som får øynene opp for å kjøpe håndlagde produkter og ikke minst: kunnskap over nett. 

For om du har en hobby du liker og er skikkelig god på som f.eks. strikking, spille gitar, fotografering, hekling, maling, skriving, tegning, å sy eller å rydde, så kan du faktisk tjene penger på det. 


To måter å tjene penger på på nett


Det finnes primært to måter du kan  leve av hobbyen din på nett. Du kan enten selge selve produktet du lager. Altså at du selger håndlagde produkter som et maleri, en strikkeoppskrift eller lignende til kunder som ønsker å kjøpe det.

Eller du kan selge kunnskapen om det du gjør og kan. Altså at du lærer andre det du liker og er god på.

For eksempel at du lærer andre å male fine malerier, strikke fine plagg eller lage sine egne strikkeoppskrifter.

Det kan du gjøre ved å lage et kurs om det, opprette en medlemsportal hvor de får tilgang til månedlig informasjon eller du kan lage en e-bok som du selger på nett. 

Det som er gøy er at du kan kombinerer de ulike måtene. Det finnes nemlig ingen fasit på hvordan du skal gjøre det, og det er fantasien din som setter grenser.

Slik kan du selge håndlagde produkter OG kunnskap på nett

I Kommuniser bedre så hjelper vi våre kunder med å ta den hobbyen de elsker og brenner for og gjør den mulig å leve fullt og helt av For det er faktisk mulig.

Mange av våre kunder har en kombinasjon av egne produkter, nettkurs, medlemsportal, 1 til 1-arbeid og digitale produkter som de selger på nett via sosiale medier.  

  • En strikkedesigner vi jobber med selger f.eks. strikkeoppskrifter OG tilbyr nettkurs i strikking for nybegynnere. I tillegg tilbyr hun også samstrikking og lærer andre strikkedesignere å skape sin egen business på nett. 
  • En kunstner vi jobber med selger malerier via Instagram og Facebook OG har VIP-dager hvor hun lærer bort det å male ( 5 timers malekurs)
  • En annen har en månedlig medlemsportal i babybæring og selger kvalitets bæresjal til medlemmene

Som du ser så finnes det mange ulike muligheter for å kombinere det å selge produkter med det å selge kunnskap på nett. Og fordelen er jo at man når et større marked. 

Om du ønsker hjelp med å komme i gang med å selge håndlagde produkter i sosiale medier, så anbefaler vi deg å sjekke ut vår medlemsportal SoMe-klubben som er for deg som vil ha hjelp til å markedsføre din business på en god måte. 

Om du ønsker hjelp til å komme i gang med salg av både produkter og kunnskap, så anbefaler vi programmet vårt "Fra drøm til business" hvor du lærer å skape en onlinebusiness. 

Vit også at vi har et eget gratis kurs over 4 deler om nettopp det å starte en onlinebusiness som du finner her: Start din onlinebusiness

 

 

 

GRATIS: Start din nettbusiness på 1-2-3

Få de tre stegene du må vite om (men som ingen forteller!) - som vil få deg raskt i gang med å skape din business.

Etter dette GRATIS minikurset vil du vite akkurat hvordan du skal komme i gang med din BUSINESSDRØM!

Spar penger, tid og frustrasjon

Jeg vil komme i gang