Bestill bok

Hvordan tjene penger med få følgere i sosiale medier og liten e-postliste?

businessdrømmen podcast Apr 23, 2023
Hvordan tjene gode penger med få følgere og liten e-postliste

Det er en myte at du må ha mange følgere for å tjene godt i din onlinebusiness. I denne episoden her deler onlinegründer Guri Five fem gode tips til hvordan du kan tjene godt med penger uten å ha mange følgere i sosiale medier eller en stor e-postliste.

Den nye episoden av podkasten Businessdrømmen finner du der hvor du hører på podcast eller ved å klikke på lenkene under:

her i acast

her på itunes

på spotify

Sammendrag av episoden:

  • Det er en myte at du må ha mange følgere for å tjene godt i din onlinebusiness. Det er nemlig sånn at det er fullt mulig å tjene godt i business selv med få følgere og en liten e-postliste. Du må bare vite hvordan. 
  • Selv hadde jeg veldig få følgere i sosiale medier og en enda mindre e-postlista da jeg omsatte 1 million i business, så jeg vet at det er mulig. Ikke tro på de som sier at du må først bygge stort og ha en massiv følgeskare for å få det til. Det er ikke sant. Jeg har den dag i dag ikke mange følgere eller en svær e-postliste, men jeg det jeg har er at jeg har varme følgere og en varm e-postliste
  • Varm er kunder som kjenner, liker og stoler på meg. De vet hva jeg kan hjelpe dem med og de stoler på at jeg leverer på det jeg har sagt. Det har kommet av at jeg har brukt tid på å bygge relasjoner med dem, og det anbefaler jeg alle å gjøre når de bygger en onlinebusiness. 
  • Under følger fem tips til hvordan du kan tjene penger selv med få følgere og en liten e-postliste
  • Tips 1: Vær tydelig på hvem du hjelper med hva
  • Tips 2: Ha fokus på de som allerede er der. Gi god verdi, bygg relasjoner og skap tillit
  • Tips 3: Våg å selge til de du allerede har av følgere og på e-postliste. Ikke vent på et magisk nummer før du gjør det. 
  • Tips 4: Tenk kundereise og life time value av kundene dine. De som kjøper av deg en gang vil ofte ha mer, så gi dem mer.
  • Tips 5: Bruk tid på å bygge videre slik at du på sikt får flere inn.

Vil du ha hjelp med å starte og skalere din onlinebusiness? Sjekk ut disse mulighetene her:

 

Ta kontakt på [email protected] for å vite mer om mastemind og DoneForYou-tjenesten vi nå tilbyr.

 

Gode gratisressurser: