Bestill bok

Derfor er du stuck og slik kommer du ut av det

businessdrømmen Mar 26, 2023
Derfor er du stuck

Hver eneste uke snakker snakker onlinegründer Guri Five med nye og erfarne gründere som på en eller annen måte føler seg stuck. De kommer seg ikke videre. I denne episoden her av podkasten Businessdrømmen deler Guri sine tanker om hvorfor du kjenner at du er stuck og hvordan du kommer deg ut av det.

Den nye episoden av podkasten Businessdrømmen finner du der hvor du hører på podcast eller ved å klikke på lenkene under:

her i acast

her på itunes

på spotify

 

Sammendrag av episoden:

  • Å være stuck er ekstremt ubehagelig, og det kan være veldig vanskelig å komme seg ut. Det er dessverre veldig vanlig som både ny og erfaren gründer. 
  • Det er to grunner til at du kjenner at du er stuck. Den ene grunnen er fordi du ikke vet hvordan du skal få det til. Om du skal bygge en business, så aner du ikke hvordan du skal gjøre det. Det virker overveldende fordi du ikke vet hvordan. Du har ikke kunnskapen eller stegene du skal gjøre
  • Den andre grunnen til at du føler deg stuck er fordi  du vet hva du skal gjøre, men du ønsker ikke å gjøre det. Det er for smertefullt for deg og selv om du vet hva du må gjøre, så ønsker du ikke utsette deg for å gjøre dette og du velger derfor å unngå det
  • Om du er i den første bolken: at du ikke vet hvordan, så må du finne ut av hvordan du kan få den kunnskapen du mangler. Du må aktivt gå inn for å finne ut av hvordan du kan lære det du skal.
  • Om du er i den andre bolken: at du vet hva du skal gjøre, men du velger å ikke gjøre det, så handler det om å finne ut av hvorfor du ikke gjør det. Mange som ikke vil gjøre det kortsiktige arbeidet for å få det langsiktige resultatet. Du må finne ut av hva som er grunnen til at du ikke gjør det som trengs for å gi deg det resultatet du drømmer om. 

Vil du ha hjelp med å starte og skalere din onlinebusiness? Sjekk ut disse mulighetene her:

 

Gode gratisressurser: