Bestill bok

Pinse, prinsebryllup og pils

media May 21, 2018

For en fantastisk fin pinse vi har hatt her nede på østlandet. Har hatt skikkelig sommerfølelsen hele helgen. Nesten litt rart å skulle tilbake på jobb i morgen, for her har sommerferien liksom begynt;)

Uansett, langhelgen har vært preget av de tre p-ene: pinse, prinsebryllup og pils.

Jepp! Lørdag stengte jeg og barna solen ute og satt som klistret til skjermen. Jeg forklarte en engasjert Sunniva ( 4,5 år) alt som skjedde på skjermen, og dokumenterte relativt flittig på Instagram stories (Spoiler alert: Sunniva ble ganske skuffa over dronninga for å si det sånn.. Forventet nok litt mer tyll og litt mer Elsa..)...

Jeg deler forresten mye av min hverdag på Instagram stories, så følg meg gjerne der. 

Du finner meg her: @kommuniser_bedre

Pst.. Jeg har også vært litt kreativ.. Kan ikke ha en helg uten noen kreative prosjekter. Nå var det hagen som fikk gjennomgå.. Og jeg har tatt i bruk noen av triksene mine fra et tidligere innlegg: Sånn holder jeg meg kreativ. Sjekk det ut om du trenger noen tips;)

Her er noe av det jeg har delt i løpet av helgen:

Men tilbake til bryllupet!

For å gjøre dette innlegget litt relevant (kremt..) knyttet til det jeg vanligvis snakker og skriver om: nemlig media, kommunikasjons(markedsføring) og tekstarbeid, så skrev faktisk Aftenposten i dag om verdien av bryllupet.

Svimlende 11 milliarder tjener britene på prinsebryllupet! Nå har det vel kostet en del også, men.. (noen sier rundt 350 millioner..eller en femtilapp per brite..)

Men altså dette har vært en begivenhet som har blitt dekket av verdenspressen, og PR-effekten har vært enorm!

De regner med at bryllupet vil være med på å øke turismen kraftig, faktisk med hele 3,2 milliarder kroner, PR-verdien er regnet til ca 1,42 milliarder og bryllupseffektene regner de med å tjene rundt 500 milliarder kroner på..

I tillegg så regner de med et økt antall salg av klær til rundt 1,6 milliarder kroner da kjolene til Meghan Markel var fra britiske Givenchy og Stella McCartney.. 

Konklusjon: man skal ikke skimse av feelgood- faktorer som kongelige bryllup når det kommer til PR!

En annen ting som er utrolig er at om det britiske monarkiet hadde vært en bedrift hadde det vært verdt rundt 730 milliarder kroner! Imponerende i seg selv..

Fikk du med deg prinsebryllupet? Hva synes du?

Selv om jeg ikke håva inn 11 milliarder i helgen, så må jeg jo si at jeg har hatt en helg verdt flere millioner! Bildene taler jo for seg selv.

Mer ro og kos i Five-familien skal du lete lenge etter! Er ikke ofte det skje. Jeg skrudde til og med av e-postvarslinga! Verdt flere millioner det der;)

OG vet du hva som var den aller beste og mest kreative investeringen i hagen?

Jo, det var hengekøya som jeg kjøpte på Biltema til 169 kroner. Hvem sier at lykke ikke kan kjøpes for penger? Både jeg, Meghan og Harry har kjent litt på den go'følelsen penger kan gi i helgen altså;) 

God mandag videre!

Snakkes snart,

Guri