HJEM OM KONTAKT BLOGG BUTIKK ANBEFALTE VERKTØY PODCAST KURS OG MEDLEMSKAP Logg inn

19 år som gründer og kunstgjødsler med Linda Cecilie Furulund

Linda Cecilie Furulund startet for over 19 år siden egen bedrift – Kunstgjødsel kulturbyrå. Forretningsideen var å «finne penger til kunst/kultur».

Hun er utdannet Cand. Philol. i kultur, og deler av studietiden finansierte hun i form av stipend eller legater.

Siden har Kunstgjødsel hjulpet mange hundre kunstnere og små virksomheter med å søke og få innvilget tilskudd.

Linda digger jobben sin og trigges av at gode kunst- og kulturprosjekter realiseres. Og at kunstnere og andre kulturaktører får økt sine inntekter og oppnår MER søknadsjubel 🎉

Kunstgjødsel driver et knippe større programmer for større grupper som handler om å øke inntekten for kunst- og kulturfeltet. Men mest av alt går det i foredrag om inntektsmuligheter og tilskuddsstrategier og 1-1 veiledning inn mot søknadsjubel.

I tillegg driver Linda medlemsklubben Kunstskap sammen med billedkunstner Rannveig Funderud og skriver på en bok om....ja, nettopp Søknadsjubel.

Boka kommer ut 1. november i år på Kunstgjødsels 20 års dag✨ Fra 1. nov. 21 - 1. nov. 22 planlegger hun også en landsomfattende bokturne med bokprat og kurs/workshop.

Du hører episoden med Linda her.

Du finner Linda her:

Facebook: kunstgjødsel

Facebook- gruppe: Søknadsjubel - åpen klubb

Instagram: kunstgjodsel

YouTube: Linda Cecilie Furulund

Få flere gode tips og råd på e-post!

Meld deg på vår e-postliste for å motta e-poster fra Kommuniser bedre. Merk at du vil motta en blanding av tips, råd, tilbud og andre ting vi tror du vil ha nytte av. Og du, vi deler ikke informasjonen din videre!

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!