VIL DU BLI MER SYNLIG OG SELGE I SOSIALE MEDIER?

 I SoMe-klubben får du konkret hjelp med sosiale medier, og lærer strategiene som fanger interesse og gjør deg synlig - samtidig som du selger

KLUBBEN ER NÅ STENGT! FÅ BESKJED NÅR SOME-KLUBBEN ÅPNER IGJEN

NESTE MULIGHET FOR Å BLI MED I KLUBBEN ÅPNER

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

GJØR SOM HUNDREVIS AV ANDRE BUSINESSIERE

Sett deg på venteliste til SoMe-klubben og meld deg inn når klubben åpner.

HØRES DETTE HER KJENT UT?

OM DETTE ER KJENT, SÅ ER SOME-KLUBBEN STEDET FOR DEG

 

Meld deg inn i medlemsportalen nå til en veldig hyggelig pris!

SoMe-klubben ble laget for businesseiere som deg

Ved å være med i SoMe-klubben sparer du tid, penger og stress. I SoMe-klubben vil du lære strategier som hjelper deg med å få:

Hva er SoMe-klubben?

SoMe-klubben er en månedlig abonnementsløsning, hvor du hver måned (den første i hver måned) får tilgang til nytt innhold.  Hver måned får du noe nytt av verdi som hjelper deg med å bli mer synlig og bygge din business i sosiale medier. Som en av medlemmene i klubben påpekte: "SoMe-klubben er som din virtuelle Pennyklubb!❤️"

HVER MÅNED FÅR DU:

Strategileksjon

Hver måned får du en ny strategileksjon som vil hjelpe deg å bygge businessen din videre med sosiale medier.

Eksempler på temaer: Slik mestrer du Facebook-annonsering, Å være den ekte deg i sosiale medier og ditt budskap i sosiale medier.

20 postetekster

Hver måned får du 20 postetekster med forslag til bilder. Disse postetekstene kan du bruke akkurat som du vil.

Du kan skrive dem om, eller bruke dem slik de er. 

 

30 ferdige posteforslag

Om du heller vil skrive tekstene dine selv, men skulle hatt litt hjelp med å komme i gang, så får du 30 dager med forslag til hva du bør poste.

Perfekt om du har flere kanaler, og trenger inspirasjon. 

Spørretime

En gang i måneden er det spørretime hvor du kan spørre om alt du lurer på, og jeg (Guri) svarer så godt jeg kan. 

 

Livesending

Hver måned går jeg (Guri ) live.

Da dykker jeg dypere ned i månedens strategi.

Arbeidsbøker og ressurser

Hver måned vil du få utfordringer, PDF-er, sjekklister, wordfiler eller excel-ark som vil hjelpe deg i arbeidet!

DU FÅR OGSÅ:

En egen app

Du har tilgang til alt innholdet i klubben i en egen app.

Perfekt når du er på farta og du gjerne skulle sett en video eller oppdatert deg på det siste innholdet.

Hashtag-guide

Synes du det er vanskelig å komme på gode # til Instagram? I SoMe-klubben vil du få tilgang til et #-guide som viser deg hvordan du finner de riktige # for din business.

Fellesskap med andre

Velkommen inn i et positive og lunt fellesskap med andre, aktive businesseiere. Vi er nå over 170 businesseiere i klubben, og møtes daglig inne i en lukket Facebook-gruppe.

Bonuser og gaver

Det er jo ikke en klubb uten noen bonuser og gaver! Vi har vår egne kopper som ofte gis ut som gaver til medlemmene, pluss at det er mulig å få kurs og andre nyttige gaver. Gavene som gis ut har verdi på opptil 2499,-.

Minikurs

Minikurs er ekstra kurs som handler om din business, og som vil hjelpe deg å bygge din nettbusiness. Du finner minikurs i alt fra å starte din medlemsportal til hvordan salget egentlig gikk (konvertering).

Gratis 1:1 rådgivning

Hver måned får 2 medlemmer en 20 minutters samtale der vi snakker om det du måtte ønske. Det tas opptak av samtalen som benyttes i markedsføring. 

Skulle du fått noe lignende det du får i SoMe-klubben ville det kostet flere tusen kroner i måneden.

Til sammenligning koster en profesjonell sosiale medier-strateg mellom 
10.000 - 20.000 kroner per måned

Hvem er SoMe-klubben for?

Klubben er for businesseiere som ønsker å bruke sosiale medier til markedsføring av businessen. Du jobber primært på nett med enten onlinekurs, medlemsportal eller 1:1-veiledning eller du bruker sosiale medier til å selge eventer, bli en ekspert eller leder i ditt fag (holde foredrag) eller selge produkter.  

Hva slags businesseiere er med i SoMe-klubben?

I SoMe-klubben finner du:

- Jeg har spart masse tid og ser nå flere muligheter i min business

Trude Annie sendte en rørt lydmelding da hun begynte i SoMe-klubben❤️ Bare hør her:

 

BONUS: SOM MEDLEM FÅR DU OGSÅ DET OMFATTENDE SOME-KURSET:

VERDI: 5.999,-

Kurset ligger klart til deg i SoMe-klubben i det du blir medlem, og over seks steg lærer du:

DU FÅR OGSÅ MULIGHET TIL Å DELTA I:

Mastermind

Du får mulighet til å bli med i en mastermind på maks 10 stykker hvor vi møtes hver andre uke over nett (zoom). Der jobber vi med konkrete utfordringer sammen (ekstra kostnad).

Opptak hvert halvår. Les mer om masterminden her.

 

1:1 veiledning

Om du heller vil ha strategisk veiledning og tett oppfølging, så tilbyr jeg 1-1 over tre måneder til medlemmene for en redusert pris.

Les mer om 1:1 her.

SoMe-workshop

To ganger i året har vi SoMe-workshop i Oslo. Workshopen er kun for medlemmene av SoMe-klubben og det vil være hands-on-trening innen sosiale medier og  tekst/budskap og annonsering  (ekstra kostnad).

Hei, Guri her

Jeg er dama bak SoMe-klubben, og er utrolig glad for at du vurderer å bli med i klubben!

Jeg heter Guri Smenes Five, og er tidligere journalist og kommunikasjonssjef med et bankende hjerte for gründere og start-ups.

Jeg har jobbet som journalist fra Aftenposten og NRK, og som kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden i Budapest (Ungarn) og Finansdepartementet og som kommunikasjonssjef i det statlige barnevernet.

Jeg har de siste ti årene primært jobbet med synlighet i sosiale medier og media. 

Høsten 2019 sa jeg opp jobben som kommunikasjonssjef, og gikk "all-in" for å hjelpe businesseiere med å bli mer synlig i sosiale medier. 

Da gjennom SoMe-klubben❤️SoMe-klubben er nå min fulltidsjobb.

Siden jeg startet min gründerreise fra stuebordet hjemmet for fire år siden, har målet vært å hjelpe andre businesseiere med å selge i sosiale medier på en ekte og autentisk måte. Og hvor menneskelige relasjoner står i fokus!

Jeg håper jeg får mulighet til å hjelpe deg også - og at vi sees på innsiden av klubben!

Klem Guri

 

SETT DEG PÅ VENTELISTE TIL SOME-KLUBBEN - FÅ BESKJED NÅR VI ÅPNER IGJEN

"Jeg ble med i SoMe-klubben fra start, og det er den beste investeringen jeg har gjort.
 Guri er ei dame som raust deler av sin ekspertise og erfaring.
 Jeg får postetekster, kalender, tekstforslag for hele måneden, noe som igjen har gitt meg økt engasjement i sosiale medier.
 Og det er jo nettopp DET jeg ønsker. Bli tydeligere på alt jeg vil formidle og hva jeg står for.
 Jeg har fått flere aktive følgere, og jeg har samtidig vokst både privat og som gründer. 

Dette har virkelig gjort min hverdag mye enklere og jeg føler meg ikke lenger overveldet og stresset av å skulle være synlig og tilstede i SoMe.

 Jeg har fått verdens beste verktøy i mitt verktøybelte! "

Tone
Coach

"Jeg er strikkedesigner og hadde drevet nettbutikk ett års tid da jeg meldte meg inn i SoMe-klubben. Jeg kunne ganske mye om markedsføring i sosiale medier, men det jeg manglet var motivasjon. Jeg var overveldet av sosiale medier. Jeg hadde fulgt Guri og Kommuniser bedre en stund og da hun lanserte SoMe-klubben var det midt i blinken for meg. Frustrasjonen omkring sosiale medier var stor, nå er alt snudd på hodet! De nyttige tipsene, kunnskapen og konkrete verktøyene Guri deler i medlemsportalen og Facebookgruppa er akkurat hva jeg trenger for å mestre markedsføring i sosiale medier. Jeg hadde også en 1-1 strategisamtale med Guri, som var veldig øyeåpnende for meg. Hun utfordret meg til å ta action og det gav resultater allerede i løpet av første måned. Både i form av økt aktivitet og engasjement i mine SoMe-kanaler og en stor økning i inntjening. Jeg er så utrolig glad for at SoMe-klubben finnes og at jeg er medlem!"

Helene Nilsen
Strikkedesigner

"Jeg vil anbefale SoMe-klubben til alle som synes det er vanskelig å skrive tekster i sosiale medier. Dette er ikke min sterkeste side, og derfor er jeg så takknemlig for at Guri har hjulpet meg med å forme tekster og lage landingsider som har gjort at jeg har slått alle egne rekorder og nådd mange nye kunder. Det er også fantastisk å ha et sted der man kan spørre om alt man lurer på, og samtidig bli kjent med andre gründere som også brenner for det de jobber med! "

Kristine C. Tørå
Angstpedagog
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.