HJEM OM KONTAKT BLOGG BUTIKK ANBEFALTE VERKTØY PODCAST KURS OG MEDLEMSKAP Logg inn

Å ta en suksessfull terapeutbusiness online - og nå nye høyder med terapeut Lene Sofie Arnesen

Episode #4

Terapeut Lene Sofie Arnesen hadde i mange år en suksessfull terapipraksis: Hverdagsterapeuten. Den drev hun i 12 år og bygde den opp fra 0 – 100. De siste årene har hun jobbet med å flytte bedriften online da hun ønsker å jobbe mer fra utlandet slik at hun ikke er bundet til et fysisk arbeidssted.


Onlinebedriften har fått navnet: lenesofie.no.


Ved siden av terapisamtaler tilbyr hun onlinetjenester knyttet til sitt konsept Burde-Berta. Hun har har en medlemsportal som heter “Burde-Bertene, der hun hjelper kvinner å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn.


Hun har også skrevet og gitt ut boken "Positive tanker er bullshit", og har opplevd alle forfatteres drøm: å få boka inn på bestselgerlista. Lene Sofie har selv gitt ut boken på eget forlag og gjort hele jobben.


I denne episoden av Businessdrømmen deler Lene Sofie hvordan hun tenkte rundt det og hvordan utviklingen i bedriften har vært, og ikke minst hvordan hun klarte å få boka inn på bestselgerlista.

 

Hun jobber nå med sin min andre bok, og drømmen er å skrive flere bøker og bli den norske Paulo Coelho.


Du finner Lene Sofie her:

https://www.lenesofie.no/

Instagram: https://www.instagram.com/lenesofiearnesen/

Facebook: https://www.facebook.com/lenesofie.arnesen


Dette intervjuet ble gjennomført i forbindelse med ett års jubileumet av SoMe-klubben hvor Lene Sofie var gjest. Vil du også være med i SoMe-klubben? Meld deg inn her: https://www.kommuniserbedre.no/some


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Close

50% Complete

Lær å skrive tekster som engasjerer, selger og høres ut som deg!