Om GURI S. FIVE

Når du bare må....

Det var ikke sånn at jeg ble født skribent eller som tekstforfatter. Eller som kommunikasjonsrådgiver..

Men jeg skjønte ganske tidlig at det var noe i meg som ville. Som ville formidle. Ville skrive..

Jeg kom inn på den beste journalisthøyskolen i Norge. Fikk drømmejobben som journalist i Aftenposten. Men det var noe som ikke stemte..

Jeg valgte bort journalistikken... Valget var befriende. Jeg hoppet inn i jobben som kommunikasjonsrådgiver ved ambassaden i Budapest. 

Det ga mersmak, og etter tre år i Sentral-Europa flyttet jeg hjem igjen og jobbet videre med kommunikasjon og medieinnsalg for Direktoratet for økonomistyring (DFØ) og Finansdepartementet.

I løpet av disse årene begynte ideen om å starte noe eget å forme seg... 

Kommuniser bedre blir født

I ulønnet permisjon med mitt første barn, jobbet jeg frilans som journalist. Det var deilig å skrive igjen - på mine premisser!

Pengene fra frilansjobbingen begynte å renne inn! Det var nødvendig å få på plass et firma.

Men hva skulle barnet hete? Jeg ville at det skulle romme noe mer enn bare journalistikken. For jeg var mer enn bare journalistikk, jeg var også kommunikasjon og markedsføring..

Kommuniser bedre følte jeg fanget essensen i både journalist- og kommunikasjonsjobbingen.

Og kanskje kunne det bli noe annet - noe mer - noe større over tid?

Et rykte for å levere enkle og gode råd

Fra den dagen var Kommuniser bedre på plass - og jeg jobbet jevnt og trutt med ideene og tankene mine.

Jeg hadde mange tanker om hvilken vei jeg kunne ta Kommuniser bedre, og jeg testet ut de fleste. Responsen jeg fikk var overveldende. 

Det var et behov der ute for mine tjenester. Folk ville ha hjelp med alt fra media, kommunikasjon til tekster. Slik ble Kommuniser bedre sakte, men sikkert utviklet videre. 

Facebook-siden kom opp og jeg begynte med live-sendinger hver uke. Målet mitt var å gi gode, ekte og ærlige tips til folk. Gratis!

Kunnskap og informasjon som jeg selv brukte lang tid på å lære og forstå.

Jeg ville dele dette på en enkel og forståelig måte til folk flest. Dette har jeg fortsatt med å gjøre, og vil fortsette å gjøre fremover.

Det er dette som er essensen i Kommuniser bedre. Det er stedet for deg som vil lære alt om media, kommunikasjon og tekstarbeid. 

 

Dette gjør jeg!

Kommuniser bedre utvikler seg hele tiden.

Men noe står fast!

Jeg hjelper ambisiøse gründere og små bedrifter (uten de aller største budsjettene) som skjønner at tekst - uansett plattform - er viktig for å få den businessen de ønsker.

Jeg hjelper ambisiøse gründere og små bedrifter som skjønner hvor viktig det er å bruke tid på kommunikasjon og markedsføring for å nå de målene de har satt.

Jeg hjelper ambisiøse gründere og små bedrifter som tenker at media og sosiale medier kan være nyttige plattformer for å nå ut med riktig budskap til rett tid.

Jeg har vært en del av mediebransjen i snart 12 år.

Jeg har jobbet med og skrevet utallige tekster og artikler.

Jeg har testet ut og hatt suksess med Facebook-annonsering, kampanjer, medieinnsalg, mediestrategier og websider.

Er du klar for å sette i gang?

Jeg vil vise deg den beste og raskeste måten å gå fra der du er i dag til dit du vil.

Bli med:)

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.