1.999,00 NOK

Velkommen til Businessmagi 14.april 2023

Under Businessmagi vil du og din business være i fokus en hel dag, og gjennom gruppearbeid og reflekterende spørsmål vil du få landet dine businessutfordringer. 

Får du litt høy puls av å tenke på å sitte i gruppe å snakke om din business?
Det gjør vi alle, men jeg vil love deg at det vil være verdt å trosse den frykten du nå kjenner på og bli med på eventet. 

For det skjer nemlig magiske ting når vi snakker med andre om vår business. Spesielt når vi snakker med andre som forstår nøyaktig hva det er vi tenker og føler på - fordi de kjenner på det samme selv.

Da vil du oppleve åpenbaringer, aha-er og nye ideer til løsninger som tidligere virket umulig. 

Businessmagi skjer når vi møtes, sparrer og snakker høyt om det vi drømmer om! Og etter eventet vil du sveve på en rosa sky av takknemlighet, glede og med hjerte og hode fullt av nye businessmuligheter. 

Eventet kommer til å være et trygt sted å dele dine businesstanker og -følelser.

Sammen vil vi knytte dypere kontakt og nettverk med hverandre, i tillegg forløse ideer og drømmer du kanskje tidligere såvidt har våget å nevne for noen.

Velkommen til businessmagi!

Praktisk informasjon:
Sted:
Litteraturhuset i Oslo,  Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
Når:fredag 14.april kl. 10.00-15.00
Maks plasser: 20 stk

Program for dagen (endringer kan forekomme) 
10.00:
Morgeninspirasjon og intensjonsetting med foreleser Guri Five 
10.15-11.00: Hvordan ser din drømmebusiness egentlig ut og hvordan kan du få mer tid til å realisere din drøm i en hektisk hverdag? Vi reflekterer og deler med hverandre.
11.00-11.15: Pause
11.15-12.00: Budskap som treffer del 1. Hva selger du og hvordan sier du det enkelt så folk forstår. Vi hjelper hverandre med å gjøre budskapet vårt mer forståelig. 
12.00-13.00: Lunsj (lett lunsj fra cafeen i underetasjen)
13.00-14.00:  Budskap som treffer del 2. Hva er dine historier og hvordan presenterer du dem så folk føler at du forstår dem og kan hjelpe dem. 
14.00-14.15 Pause
14.15-14.45:  Hva holder deg tilbake fra å få den businessen og det livet du drømmer om? Hva gjør du når tvilen kommer snikende? I denne delen skal vi snakke om hvordan du kan gå fra tvil til action og implementere det du har lært i dag
14.45-15.00 Oppsummering av dagen med foreleser Guri Five 

Dagen vil bestå av reflekterende spørsmål alene, deretter sparring og hjelp på tvers i grupper. Jeg, Guri Five, vil gå fra bord til bord for å bistå under arbeidet. 

P.S.: Utgiften til eventet kan registreres på firma.