Hvordan selge i sosiale medier - uten tusenvis av følgere?

Er du en gründer eller businesseier med kun noen hundre følgere i sosiale medier, og synes det er vanskelig å selge via sosiale medier? 
Du lurer kanskje på om det i det hele tatt er mulig? For det føles kanskje ikke alltid ut som om det er det?

Det er absolutt mulig! La meg vise deg hvordan i dette nettforedraget.

 

Kjøp tilgang til nettforedraget*

* Foredraget er spilt inn i forkant. Du vil få et godt tilbud i foredraget.

Du vil lære:

  • Den ene tingen du må gjøre om du vil selge i sosiale medier
  • At det å selge i sosiale medier absolutt ikke handler om deg, men noe annet viktig... 
  • Det ene jeg gjorde da jeg kun hadde noen få hundre følgere, som resulterte 30.000 kroner i gjentagende, månedlig inntekt
  • Feilen de fleste gjør, og hvordan du kan unngå det
  • Den beste strategien som gjør følgere til kunder

Hei,Guri her

For ni måneder siden sa jeg opp en godt betalt og spennende jobb som kommunikasjonssjef. 

Hvorfor?

Fordi jeg så at det var fullt mulig å leve godt av drømmen jeg hadde: drømmen om å styre min egen hverdag og å være min helt egen sjef. Og da ved å selge min kunnskap via sosiale medier.

Men det trodde jeg ikke i starten. For i starten så var det veldig mye arbeid og posting i sosiale medier, lite engasjement og enda mindre penger i kassa.

Så jeg bestemte meg for å finne ut av hva jeg gjorde feil (for jeg skjønte jo at det var noe jeg gjorde feil;) ). 

Da jeg lanserte et splitter nytt produkt (medlemsportalen SoMe-klubben) noen måneder senere, gikk jeg fra så å si 0 kroner i inntekt til 30.000 kroner i gjentagende, månedelig inntekt.

Kundene mine de kom fra Instagram og Facebook.

Og de kommer fremdeles derfra. 

Og nei, jeg hadde ikke tusenvis av følgere. Jeg hadde bare noen få hundre.. På både Facebook og Instagram.

Jeg brukte heller ikke en krone på annonsering.

Hvordan jeg fikk til det?

Vel, akkurat det vil jeg dele med deg i dette nettforedraget.

Foredraget er et opptak som jeg holdt for en gruppe tidligere i høst, men innholdet er fremdeles mer enn gjeldende. Det er også det gode tilbudet du får mot slutten av foredraget.

Jeg håper du får masse utbytte ut av det.

Hilsen Guri Five
kommuniserbedre.no

"Du lærer akkurat hvordan jeg brukte sosiale medier for å tjene 30.000 i gjentagende, månedlig inntekt"

- Guri Five
Kommuniser bedre
 

Lær hvordan du kan selge via sosiale medier

Når du kjøper foredraget vil du få tilgang til det med en gang. Foredraget er spilt inn i forkant. Du vil også få et godt tilbud i foredraget.

Kjøp nettforedraget her

SPØRSMÅL?
Send en e-post til [email protected]

ANSVARSFRASKRIVELSE: Vi tror ikke på "bli rik" -programmer - bare på hardt arbeid, å tilføre verdi og å bygge en ekte og profesjonell karriere. Våre programmer er ment å hjelpe deg med å dele budskapet ditt med et bredere publikum, og å gjøre en forskjell i verden mens du vokser ditt personlige merke. Våre programmer krever mye arbeid og disiplin, akkurat som ethvert verdifullt arbeid eller profesjonelt videreutdanningsprogram. Vennligst ikke meld deg på programmene våre hvis du tror at du skal bli rik raskt. Vi vil bare ha seriøse mennesker dedikert til ekte faglig utvikling som vil tilføre verdi og hjelpe mennesker. Vi kan ikke gi noen garantier for din evne til å få resultater eller tjene penger med våre ideer, informasjon, verktøy eller strategier. Vi kjenner deg ikke, og dessuten er resultatene i livet opp til deg. Vi vil kunne hjelpe deg ved å gi deg innhold, retning og strategier.  Kun det. Vi kan ikke garantere at du lykkes. Det vi kan garantere er din tilfredshet; så hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på opplæringen vår, kan du avbryte når som helst ved å sende en e-post til [email protected] Du bør vite at alle produkter og tjenester fra vårt firma kun er til utdannings- og informasjonsformål. Ingenting på denne siden, noen av våre nettsteder eller noe av innholdet eller læreplanen er et løfte eller garanti for resultater eller fremtidig inntjening, og vi tilbyr ikke juridisk, medisinsk, skattemessig eller annen profesjonell rådgivning. Alle økonomiske tall som det er referert til her, eller på noen av våre nettsteder, er kun illustrerende for konsepter og skal ikke betraktes som gjennomsnittsinntekt, nøyaktig inntjening eller løfter om faktisk eller fremtidig ytelse. Å ta beslutninger basert på informasjon som presenteres i produktene, arrangementene, tjenestene eller nettstedet vårt, bør bare gjøres med kunnskap om at du kan oppleve risiko eller tap, akkurat som enhver bedrift. Vær forsiktig, og kontakt alltid din regnskapsfører, advokat eller profesjonelle rådgiver før du handler på denne eller annen informasjon relatert til en livsstilsendring eller din virksomhet eller økonomi. Du alene er ansvarlig og ansvarlig for dine beslutninger, handlinger og resultater i livet, og ved din registrering her godtar at du ikke holder oss ansvarlige for dine beslutninger, handlinger eller resultater, når som helst, under noen omstendighet. Uansett, alle våre vilkår, personvernregler og ansvarsfraskrivelser for dette programmet og nettstedet kan nås via lenken nedenfor. Ikke tro at du garantert vil tjene penger enkelt, konsulter fagfolk før du starter / driver din virksomhet, forstå at det er risiko i det å være gründer. Vi mener at åpenhet er viktig, og vi holder oss selv (og deg) til en utrolig høy standard for integritet. Derfor legger vi også ansvarsfraskrivelsene våre på alle sidene våre.  Vi gir deg derfor også en 100% tilfredshetsgaranti. Takk for at du var innom. 

Personvern og avtale om bruk.