VIL DU BLI MER SYNLIG OG SELGE I SOSIALE MEDIER?

SoMe-klubben er en månedlig medlemsportalen hvor du får konkret hjelp med sosiale medier, og lærer strategiene som fanger interesse, gjør deg synlig og gleder følgerne dine - samtidig som du selger.

JEG VIL VÆRE MED I KLUBBEN

HØRES DETTE KJENT UT?

OM DETTE ER KJENT, SÅ ER SOME-KLUBBEN STEDET FOR DEG

 

Meld deg inn i medlemsportalen nå til en veldig hyggelig pris!

SoMe-klubben ble laget for businesseiere som deg

Ved å være medlem i SoMe-klubben sparer du tid, penger og stress. I SoMe-klubben vil du lære strategier som hjelper deg med å få:

SOM MEDLEM I SOME-KLUBBEN FÅR DU:

EGENTLIGE PRIS: 5999,-

Kurset ligger klart til deg i SoMe-klubben, og over seks moduler lærer du:

I TILLEGG FÅR DU HVER ENESTE MÅNED:

Planleggingssystemer

Du får systemer som hjelper deg med å planlegge innhold i sosiale medier hver måned (Instagram/Facebook).  

Du får også oversikt over de beste planleggingsverktøyene og appene på markedet som jeg selv bruker.

 

 

Ferdige tekster og forslag til innhold

Du får hver måned 20 postetekster med forslag til bilder som du kan bruke akkurat som du vil!

Du får også 30 dager med forslag til hva du bør poste om du heller ønsker å skrive egne tekster, men trenger hjelp til å komme i gang. 

Strategileksjoner

Hver måned får du en ny strategileksjon som vil hjelpe deg å bygge businessen din videre med sosiale medier.

Eksempler på temaer: Slik mestrer du Facebook-annonsering, Å være den ekte deg i sosiale medier, Slik lanserte jeg SoMe-klubben, Bruk mindre tid i sosiale medier, men tjen mer penger.

Arbeidsbøker og ressurser

Hver måned vil du få utfordringer, PDF-er, sjekklister, wordfiler eller excel-ark som vil hjelpe deg i arbeidet!

Livesendinger og strategisamtaler

Hver måned, til et fast tidspunkt, går jeg, (Guri ) live. Da dykker jeg dypere ned i månedens strategi, og har strategisamtaler med medlemmer live.

Fellesskap med andre businesseiere

Tilgang til en eksklusiv, lukket og aktiv medlemsgruppe på Facebook.

Jeg og de andre medlemmene er veldig aktive på denne siden. Her kan du be om og få hjelp til poster/annonser/landingsider og strategier. Du kan også finne testere til kurs (referanser!) og potensielle samarbeidspartnere.

SoMe-klubben er perfekt for deg

I SoMe-klubben lærer du alt trenger å vite om sosiale medier. Du slipper å bruke tid på å prøve å finne ut av det selv for SoMe-klubben viser deg akkurat hva du skal gjøre. Du vil bli mer synlig på en effektiv og strategisk måte. Du får også hands-on støtte og hjelp fra andre businesseiere og meg (Guri). Du vil oppleve å komme inn i en klubb hvor vi gjør alt vi kan for å støtte og heie hverandre frem!  

SoMe-klubben er noe helt unikt

Du vil ikke finne en lignende medlemsportal og klubb for businesseiere her i Norge. Det er ingen andre som hjelper deg fra A til Å med sosiale medier, og som gir deg ferdige tekster og forslag til innhold du kan bruke i sosiale medier. SoMe-klubben er også unik fordi du får enkle og konkrete oppskrifter til hva du bør gjøre. SoMe-klubben gir deg også tilgang til ekspertise og kunnskap fra hundrevis av kunnskapsrike businesseiere.

Skulle du fått noe lignende det du får i SoMe-klubben ville det kostet flere tusen kroner i måneden. Til sammenligning koster en profesjonell sosiale medier-strateg fort mellom 10.000 - 20.000 kroner per måned

SOM MEDLEM I SOME-KLUBBEN FÅR DU OGSÅ:

En egen app

Du har tilgang til alt innholdet i klubben i en egen app.

Perfekt når du er på farta og du gjerne skulle sett en video eller oppdatert deg på det siste innholdet.

Hashtag-guide

Synes du det er vanskelig å komme på gode # til Instagram? I SoMe-klubben vil du få tilgang til et #-guide som viser deg hvordan du finner de riktige # for din business.

Bonuser og gaver

Det er jo ikke en klubb uten noen bonuser og gaver! 

DU FÅR OGSÅ MULIGHET TIL Å DELTA I:

Mastermind med andre medlemmer

Du får mulighet til å bli med i en mastermind på maks 10 stykker hvor vi møtes hver andre uke over nett (zoom). Der jobber vi med konkrete utfordringer sammen (ekstra kostnad).

 

1-1 med Guri

Om du heller vil ha strategisk veiledning og tett oppfølging, så tilbyr jeg 1-1 over tre måneder til medlemmene for en redusert pris (ekstra kostnad).

SoMe-workshop

To ganger i året har vi SoMe-workshop i Oslo. Workshopen er kun for medlemmene av SoMe-klubben og det vil være hands-on-trening innen sosiale medier og  tekst/budskap og annonsering  (ekstra kostnad).

INGEN BINDINGSTID

Det geniale med et månedlig medlemskap er at du blir med så lenge du vil. Om du ikke vil være med mer, så melder du deg bare ut. Uten problemer. Du blir altså med så lenge du vil. Du kan se på det som Netflix for businesseiere.

"Jeg ble med i SoMe-klubben fra start, og det er den beste investeringen jeg har gjort.
 Guri er ei dame som raust deler av sin ekspertise og erfaring.
 Jeg får postetekster, kalender, tekstforslag for hele måneden, noe som igjen har gitt meg økt engasjement i sosiale medier.
 Og det er jo nettopp DET jeg ønsker. Bli tydeligere på alt jeg vil formidle og hva jeg står for.
 Jeg har fått flere aktive følgere, og jeg har samtidig vokst både privat og som gründer. 

Dette har virkelig gjort min hverdag mye enklere og jeg føler meg ikke lenger overveldet og stresset av å skulle være synlig og tilstede i SoMe.

 Jeg har fått verdens beste verktøy i mitt verktøybelte! "

Tone
Coach

"Jeg er strikkedesigner og hadde drevet nettbutikk ett års tid da jeg meldte meg inn i SoMe-klubben. Jeg kunne ganske mye om markedsføring i sosiale medier, men det jeg manglet var motivasjon. Jeg var overveldet av sosiale medier. Jeg hadde fulgt Guri og Kommuniser bedre en stund og da hun lanserte SoMe-klubben var det midt i blinken for meg. Frustrasjonen omkring sosiale medier var stor, nå er alt snudd på hodet! De nyttige tipsene, kunnskapen og konkrete verktøyene Guri deler i medlemsportalen og Facebookgruppa er akkurat hva jeg trenger for å mestre markedsføring i sosiale medier. Jeg hadde også en 1-1 strategisamtale med Guri, som var veldig øyeåpnende for meg. Hun utfordret meg til å ta action og det gav resultater allerede i løpet av første måned. Både i form av økt aktivitet og engasjement i mine SoMe-kanaler og en stor økning i inntjening. Jeg er så utrolig glad for at SoMe-klubben finnes og at jeg er medlem!"

Helene Nilsen
Strikkedesigner

"Jeg vil anbefale SoMe-klubben til alle som synes det er vanskelig å skrive tekster i sosiale medier. Dette er ikke min sterkeste side, og derfor er jeg så takknemlig for at Guri har hjulpet meg med å forme tekster og lage landingsider som har gjort at jeg har slått alle egne rekorder og nådd mange nye kunder. Det er også fantastisk å ha et sted der man kan spørre om alt man lurer på, og samtidig bli kjent med andre gründere som også brenner for det de jobber med! "

Kristine C. Tørå
Angstpedagog

Hva er en medlemsportal og SoMe-klubben?

En medlemsportal er en portal, eller en klubb om du vil, hvor du hver måned (den første i hver måned) får tilgang til nytt innhold. Det er ikke som et vanlig onlinekurs hvor alt  innholdet ligger klart, men innholdet fylles på underveis hver måned. Det betyr at du hver måned får noe nytt av verdi som hjelper deg med å bli mer synlig i sosiale medier. Som en av medlemmene i klubben påpekte: "SoMe-klubben er som din virtuelle Pennyklubb!" Det synes jeg var en god beskrivelse❤️

Hvem er SoMe-klubben for?

Klubben er for businesseiere som er lei av å føle seg stressa og overveldet av sosiale medier, og vil ha hjelp til å bruke tiden strategisk og effektivt i de ulike kanalene.  Du skjønner at sosiale medier er noe du vil prioritere, og du setter av tid til å nå målene for businessen din. Samtidig ønsker du å lære nye, smarte strategier som gir deg kunder og mer salg. Du drømmer om å bygge en business online på en god måte, og gjør det du kan for å nå målet! Du ønsker også mer struktur og orden - og hjelp fra en som får ting gjort (#vennligsparkbak). 

Hva slags businesseiere er med i SoMe-klubben?

I SoMe-klubben finner du:

Personlige trenere

Businesstrateger

Coacher

Kunstnere

Reiseoperatører

Nettbutikkeiere

MLM/Network marketing

Strikkedesignere

Hagedesignere

Gårdseiere

Terapeuter

Ryddekonsulenter

Virtuelle assistenter

Yogalærere

Helse- og ernæringseksperter

Fotografer

Hundetrenere

Interiørkonsulenter

Felles for dem alle er at de ønsker å selge mer ved hjelp av sosiale medier!

- Jeg har spart masse tid og ser nå flere muligheter i min business

Et av medlemmene, Trude Annie, sendte en rørt lydmelding da hun begynte å jobbe med innholdet i klubben❤️ Bare hør her hva Trude Annie sier om SoMe-klubben:

 

Hei, Guri her

Jeg er dama bak SoMe-klubben, og er utrolig glad for at du vurderer å bli med i klubben!

Jeg heter Guri Smenes Five, og er tidligere journalist og kommunikasjonssjef med et bankende hjerte for gründere og start-ups.

Jeg har jobbet som journalist fra Aftenposten og NRK, og som kommunikasjonsrådgiver ved den norske ambassaden i Budapest (Ungarn) og Finansdepartementet og som kommunikasjonssjef i det statlige barnevernet.

Jeg har de siste ti årene primært jobbet med synlighet i sosiale medier og media. 

Høsten 2019 sa jeg opp jobben som kommunikasjonssjef, og gikk "all-in" for å hjelpe businesseiere med å bli mer synlig i sosiale medier. 

Da gjennom SoMe-klubben❤️SoMe-klubben er nå min fulltidsjobb.

Siden jeg startet min gründerreise fra stuebordet hjemmet for fire år siden, har målet vært å hjelpe andre businesseiere med å selge i sosiale medier på en ekte og autentisk måte.

Jeg håper derfor jeg får mulighet til å hjelpe deg også - og at vi sees på innsiden av klubben!

Klem Guri

 

Ofte stilte spørsmål

Det er en investering på 497,- kr per måned.Du blir da trukket for beløpet én gang i måneden så lenge du er medlem.

Du kan også velge et årlig medlemskap på 4970,- Da får du to måneder gratis. Du bestemmer!

 

Det passer for alle som vil ha hjelp til innholdet i sosiale medier enten de vil bygge business eller ikke. 

Ja! Du vil få forslag til postetekster og innhold du kan bruke i sosiale medier. Du vil slippe å selv finne ut av hva du skal poste. Du vil også hver måned få en ny strategitrening som hjelper deg å markedsføre deg selv i sosiale medier på en effektiv og smart måte.

Om du har et månedlig medlemskap så belastes du for én måned av gangen. Du kan når som helst melde deg av inne i klubben ved å kansellere medlemskapet. Eller ved å sende en e-post til [email protected].

Ved et årlig medlemskap så har du 30 dager garanti. Det betyr at du kan teste det i 30 dager og om du ikke er fornøyd får du refundert hele summen. Etter 30 dager vil det ikke være mulig å få refundert investeringen.

Hver måned går jeg (Guri)  live i den lukkede Facebook-gruppen "SoMe-klubben". Da har jeg også live-veiledning med ett av medlemmene i gruppa. Jeg har også hver måned en spørsmål og svar-runde i klubben.

Alle medlemmene får også mulighet til å jobbe 1-1 med Guri til en god pris.

SOM MEDLEM FÅR DU KURSET, DET MÅNEDLIGE INNHOLDET OG BONUSENE TIL:

MERK: PRISEN LÅSES TIL DETTE BELØPET FOR DEG FOR ALLTID.

MÅNEDLIG

497,-

MÅNEDLIG INVESTERING

DU FÅR:

 • kurs som hjelper deg å bygge din business i sosiale medier
 • app med tilgang til SoMe-klubben
 • fellesskap med andre businesseiere
 • #-guide tilpasset din bransje
 • mulighet til å bli med i masterminds, 1-1 og workshops (kun tilgjengelig for medlemmer av SoMe-klubben)


HVER MÅNED FÅR DU OGSÅ:

 • 20 ferdige tekster 
 • 30 forslag til innhold du kan dele 
 • strategileksjoner
 • plakat 
 • livesending - og strategisamtale (ett medlem i klubben)
 • live spørsmål og svar-runde
 • ressurser, guider, sjekklister o.l
 • bonuser og andre overraskelser

Lås prisen til det månedlige beløpet for resten av livet. Belastes hver måned utifra når du meldte deg inn.

Bli med så lenge du vil! 

JEG VIL VÆRE MED

ÅRLIG

4970,-

ÅRLIG INVESTERING

DU FÅR:

 • kurs som hjelper deg å bygge din business i sosiale medier
 • app med tilgang til SoMe-klubben
 • fellesskap med andre businesseiere
 • #-guide tilpasset din bransje
 • mulighet til å bli med i masterminds, 1-1 og workshops (kun tilgjengelig for medlemmer av SoMe-klubben)


HVER MÅNED FÅR DU OGSÅ:

 • 20 ferdige tekster 
 • 30 forslag til innhold du kan dele 
 • strategileksjoner
 • plakat 
 • livesending - og strategisamtale (ett medlem i klubben)
 • live spørsmål og svar-runde
 • ressurser, guider, sjekklister o.l
 • bonuser og andre overraskelser

Betal én gang og ha tilgang ett helt år! Med den årlige varianten sparer du to måneder betaling (egentlige pris 5964,-) 

30 dagers garanti! Om du ikke er fornøyd etter 30 dager, får du pengene tilbake!

JEG VIL VÆRE MED
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.